Nailart – Oh My Goldness

Ik was door mijn lades aan het snuffelen wat voor lakken ik heb die bij kerst passen. In mijn Catrice la vond ik deze mooie donkere gouden lak. Oh My Goldness. Kennen jullie deze nog?Ik deed de lak op en het was gelijk feestelijk. Dus als je deze hebt in je stash.. Opdoen met kerst! Met drie laagjes dekt deze. Lijkt misschien wat veel, maar dit is eigenlijk een lak met alleen maar shimmers in een basis die heeel licht zwart is. I like! Ik was deze lak alweer compleet vergeten.

Gister liet ik MoYou Festive Plate 31 zien. Hier bedoel ik toen ik zei dat je de zijkanten kan gebruiken hoe je wilt. Bij de ene nagel kies je het design iets meer naar links en bij de andere meer naar rechts.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wauwie, ik krijg nooit genoeg van jouw nailarts!
    Nicole recently posted…E.L.F. Mineral PearlsMy Profile

  2. Reply

    love die stamps er op πŸ˜€
    femketje.nl recently posted…Essence Merry Berry – Polishes.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge