Nailart | Nyan Cat

Een nailart die ik eigenlijk al een tijdje wilde maken was een nyan cat. Ik vond het gewoon een grappig katje en op reddit heb ik em ook wel als halloweencostuum voorbij zien komen. Laatst zag ik een andere nyancat nailart voorbij komen in een 31 day nailart challenge en toen begon het toch te kriebelen en ben ik aan de slag gegaan.


[bron]

Met bovenstaand plaatje als voorbeeld ben ik gaan priegelen.

Ik ben begonnen met 2 witte laagjes. Daarna heb ik met mijn MAX nailart stripers van de action op 2,5 nagel kleur voor kleur, van boven naar beneden, de regenboog gemaakt. Ik vind die stripers nog best lastig werken. Rechts lijnen trekken was best lastig en ook gelijkmatig nagellak aanbrengen. Daarom zit er op de rechterkant van mijn nagel ook een beetje een nagellakbobbeltje.

Toen de regenboog aan het drogen was heb ik de nyancat gemaakt. Ik heb eerst met een lichtroze striper het rechthoekige vlak gemaakt. Die later omrand met een gouden striper van Janet. Met Essie Chinchilly heb ik de staart, pootjes en kop van de kat gemaakt en ook weer goed laten drogen.

Daarna heb ik met een nailartkwastje en Catrice nautica de blauwe achtergrond gemaakt. Omdat Nautica (uit de Cruise Couture collectie) een shimmer bevat lijkt het een beetje op een sterrenhemel. Ik neem mijn duim meestal niet mee in mijn nailart, maar bij deze maakte ik een uitzondering. Ik wilde er ook een sterretje en dots bij. Zoals je ziet is mijn duimnagel hardstikke kort. Mijn duimnagels zijn of heel lang, of heel kort. En als ze lang zijn scheuren ze meestal weer heel snel heel pijnlijk en heel kort af.

Na de blauwe achtergrondkleur heb ik met een zwarte striper van Janet de randjes gemaakt. Daarna het gezichtje van nyancat en de stipjes op zn rug als het ware. En nog na een tijdje heb ik mijn geliefde INM out the door topcoat erover.

Nog een laatste foto met flits. Ik ben stiekem best trots op deze nailart en ik heb het nailarten helemaal te pakken. Snel nieuwe nailarts online! Wat vinden jullie van deze nailart?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  super schattig!!!

 2. Reply

  omg super cute πŸ˜€

 3. Reply

  Wow super knap gedaan!

 4. Reply

  ziet er cool uit!

 5. Reply

  Super schattig! Leuk dat sterretje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge