Nailart || Nude Owls

Twee jaar geleden maakte ik al uiltjes nailart. Het werd wel tijd voor nieuwe uiltjes. Leuk als accentnagel, of twee.

Ik had wel weer zin in nude kleuren. Ik greep allemaal nude lakjes uit mijn stash en ben uiteindelijk gegaan voor China Glaze – Great Barrier Beige, Essie Chinchilly en Essie Brooch the Subject. Daarnaast gebruikte ik nog Misslyn White en MAX Black en een dun kwastje. Oh en twee pailletten uit mijn nieuwe nailartwiel!

Ik maakte de nailart ‘s avonds, en mn accu was leeg, dus een how to op mijn nagels lukte niet. Ik heb er even een bewegend plaatje van gemaakt. De kwaliteit is bij opslaan achteruit gegaan, maar je ziet wel hoe ik het gedaan heb zo.

BijΒ  mijn unboxing van Nagelfabriek zag je twee nagelwielen en eentje bevat geen rhinestones, maar pailletten. Die zijn misschien nog wel handiger dan rhinestones! Ze glimmen ook, maar zijn niet zo hoog. Je voelt ze nogsteeds wel zitten, maar een heel stuk minder

Nagelwiel.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ooh heel erg mooi!
  liefs,
  denise

 2. Reply

  Wat schattig!

 3. Reply

  Mooi gedaan, de kleuren ook! Erg lieve nail art πŸ™‚

 4. Reply

  De kleuren passen er wel goed bij zeg! Mooie nail-art πŸ™‚

 5. Reply

  super schattige nailart, mooie zachte kleuren heb je gebruikt

 6. Reply

  Wauw weer erg mooi!!

 7. Reply

  Super leuk gedaan! πŸ˜€
  Op de zwartwit foto op je instagram dacht ik eerst dat het egeltjes waren haha πŸ™‚

 8. Reply

  super cute πŸ˜€

 9. Reply

  Wauw hij is echt prachtig!

 10. Reply

  Ooh deze is echt super leuk!

 11. Reply

  Super cute! Prachtige kleuren ook. En dat bewegende plaatje is echt heeeel handig! Leuk gedaan!

 12. Reply

  super leuk dat gifje!

  en je bent echt weer lekker creatief bezig geweest! πŸ˜€ mooi en cute!

 13. Reply

  Wat leuk!! Heel fijn om de stappen zo te zien!

 14. Reply

  Vooral die van je ringvinger is erg tof!

 15. Reply

  Deze zijn echt heel leuk! Ik vind ze ook zo leuk bij elkaar passen. De zwart/wil uil heb je mooi gemaakt zeg, heel artistiek

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge