Nailart || Nooit Online Gekomen II

Als het op nailart aankomt ben ik kritisch. Sommige nailarts vind ik niet perse mislukt, maar niet goed genoeg om online te zetten. Ik maakte al eerder een post met zulke nailarts omdat ik het ergens ook weer zonde van de moeite vond.


Toen ik Anny She’s Amazing swatchte wilde ik er ook gelijk een gradient mee proberen te maken. Dat lukte eigenlijk niet zo goed. Ik kreeg de zanddeeltjes niet mooi in elkaar overgelopen en het zag er gewoon uit alsof ik een andere kleur op de tips heb gelakt. Op mn tips heb ik trouwens Misslyn Velvet Diamond 78 en P2 Confidential.

Laatst vond ik een la weer wat knutselscharen. Scharen die geen rechte knipvlakken hebben, maar gekarteld. Deze knipte in een zigzag en ik wilde daar een variant mee maken van mn dubbele gradient op één nagel. Ik maakte eerst met Catrice Salmon & Garfunkel en NYC Greenwich Village geloof ik een gradient. Daarover sneldrogende topcoat. Als dat droog was plakband erover en dan een tweede gradient. Deze maakte ik ook met Catrice lakken. Volgens mij Fuchsiarama, Purple Reign, NYC steetsylers en Dirty Liana. De topcoat is van The New Black. Ik vond het effect toch niet leuk genoeg om er een hele post aan te wijden.

Deze (en de volgende) nailart maakte ik voor de challenge. Ik neem er nu even een break van omdat ik gewoon teveel ziek ben. Ik maak em nog wel af, maar als ik weer fatsoenlijk kan lopen. Bij de drip challenge dacht ik een leuk idee te hebben. Kaarsjes op mn nagels en dan gesmolten kaarsvet als drip. Nou dat pakte heel anders uit als ik wilde. Met drie kleuren roze wilde ik er diepte in maken, maar dat lukte niet zo goed.

Ook deze was voor de drip nailart. Ik lakte mijn nagels bruin met Lost in Mud van Catrice en heb er met een nude lak van Misa het wafelpatroon overheen getekend. gewoon freehand. Daarover met een dottingtool de gele druipsels. Honing? Stroop? Geen idee ik vond de drupjes niet zo mooi geworden.

Ik hou van luipaardprintjes en al helemaal op mijn nagels, maar ik vond deze te gewoontjes. Klinkt dat raar? De volgende luipaardprint moet ik in meerdere kleuren doen en niet in één kleur.

Ben ik te kritisch en had ik de nailarts wel gewoon in meerdere foto’s online moeten zetten?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  love de tweede πŸ˜€

 2. Reply

  Ik vind de eerste creatie prachtig!

 3. Reply

  Ondanks dat ze niet online zijn gekomen eerder, vind ik er toch veel mooie bijzitten πŸ™‚

 4. Reply

  Ik vind die met de kaarsjes en luipaardprint heel mooi geworden! πŸ™‚

 5. Reply

  De eerste en laatste zijn echt leuk πŸ™‚

 6. Reply

  Vind de eerste en de laatste erg leuk, maar die met de kaarsjes vind ik ook super. Wat mij betreft plaats je alles, je hebt nog nooit iets geplaatst wat ik niet mooi vind πŸ™‚

 7. Reply

  De tweede vind ik het mooist!

 8. Reply

  Die eerste twee had je sowieso online moeten zetten echt super leuk !!

 9. Reply

  Eigenlijk vind ze allemaal wel iets tofs hebben! De eerst ook met dat liquid sand, ook al loop het misschien niet mooi in elkaar over.

 10. Reply

  vooral de kaarsjes en paarse panterprint vind ik onwijs gaaf zeg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge