Nailart || Nog Nooit Online Gekomen

Ik maak vrij veel nailart. Ik kan mijn creativiteit in kwijt en het kalmeert me. Hoe gek dat misschien ook klinkt. Toen ik op vakantie was miste ik dat ook echt. Hoeveel nailarts ik ook maak, ze komen niet allemaal online. Sommige vind ik niet goed genoeg om een hele post aan te wijden, sommige vind ik te simpel en bij sommige heb ik te weinig goede foto’s. Ik heb er een aantal verzameld en in een post bij elkaar gezet.

Nailart 1: Watercolour

Deze nailart maakte ik in mei. Ik had al eerder aquarelnagels gemaakt, maar deze vind ik niet zo goed gelukt. Hier en daar heb ik de witte basislak weggehaald tijdens het nailarten en daardoor zitten er gaten in de nailart. Het effect vind ik nogsteeds wel enorm leuk.

Nailart 2: Cross
\

Nailart met striping tape vind ik enorm leuk, maar dit vond ik veel te simpel. Niet leuk genoeg voor een hele blogpost en de foto’s waren niet goed gelukt. Ik heb zelf niet zo veel met kruisjes, maar ze zijn heel hip, dus ik wilde proberen er een nailart mee te maken. Ik geloof dat ik vooral niet de juiste kleuren heb gebruikt.

Nailart 3: Double Gradients

Jullie konden al mijn eerste poging tot een dubbele gradient zien die ik Twice As Happy heb genoemd. Ik probeerde het nog een keer met fellere kleuren, maar dat vond ik niet leuk geworden. De scheiding tussen de gradients was niet mooi geworden dus ik probeerde het op te lossen met rhinestones, maar dat vond ik te druk.

Nailart 4: Nude Gradients

Ik kan me herinneren dat Sarah van Chalkboardnails een nude – witte gradient maakte in plaats van een french manicure. Toen de Me & My Ice Cream lakken voor me stonden had ik dat beeld in mijn hoofd dat ik op elke nagel een andere pastel tip kon maken. Ik vond het een leuk idee, maar het werd minder mooi dan ik wilde. Ik probeerde nog om het beter te maken met studs, maar nah.

Nailart 5: Black Grunge

Jullie zien het nog wel verschijnen, maar ik ga een nieuwe nailart challenge houden en ik wilde alvast een nailart klaar hebben staan. Zwart & wit is niet een thema waar ik vaak iets mee doe. Dit was mijn eerste poging en pas toen ik er glitter overheen deed vond ik de nailart leuk genoeg.

Meestal doe ik de nailarts die ik mislukt vind gelijk weg. Willen jullie vaker zulke posts zien?

Β 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  ja ik vond ze best wel leuk om te zien.

 2. Reply

  Oh ik vind ze juist erg leuk! Vooral die laatste twee vind ik zelf mooi genoeg voor een post πŸ™‚ Ben blij dat je ze nog niet weggedaan had πŸ˜€

 3. Reply

  ooh mooi zijn ze!
  vooral de laatste vind ik tof.
  liefs,
  denise

 4. Reply

  Ik vind ze toch wel mooi hoor! Vooral de laatste, die is erg gaaf!

 5. Reply

  Ja;) Leuk om te zien!

 6. Reply

  Sinds je je pagina layout hebt verandert zie ik de foto’s niet meer helemaal met mn telefoon. De tekst staat netjes onder elkaar zodat het past op mijn scherm, maar de foto’s zijn te breed en passen niet aan. Ik zie dus vaak 1 vinger van je nailart of net niets ervan. Scherm draaien helpt ook weinig. Vindt het zo jammer, want je oude layout was perfect op mobiel internet.

 7. Reply

  Wauw! Ik vind ze juist ontzettend mooi! Maar gelukkig heb je ze nu online gezet πŸ˜€

 8. Reply

  Wauw, prachtig! Vooral die laatste twee zijn super mooi.

 9. Reply

  Wat leuk dat je ze toch laat zien! Vaker doen πŸ™‚ Ze zijn leuk! En ik begrijp je helemaal, zo creatief bezig zijn is ook ontspannend; clears the mind!

 10. Reply

  Leuk dit!!! πŸ™‚ Vind juist leuk om te zien. Grappige vind ik ook nog dat ik ze er helemaal niet ‘mislukt’ uit vind zien!! πŸ™‚

 11. Reply

  Die laatste vind ik tof!

 12. Reply

  Zo mooi! De tweede vind ik heel simpel, maar toch mooi. Die ga ik binnenkort ook eens doen πŸ™‚

 13. Reply

  Wat leuk om nog meer te zien, het kan nooit teveel zijn.
  en als ze niet helemaal gelukt zijn, kun je de ideeen nog wel bewaren voor andere kleurtjes ofzo.
  ik vond deze trouwens niet echt mislukt hoor

 14. Reply

  Ik vind ze wel erg gaaf, vooral de laatste!

 15. Reply

  Wat leuk om te zien! Ik vind ze wel erg leuk!

 16. Reply

  Ik vind ze tof hoor, mooi!

 17. Reply

  Vind ze allemaal wel mooi. De nude gradient zou mooi zijn voor een bruiloft

 18. Reply

  Wat leuk om te zien, vind de watercolour erg leuk en de laatate ook. Ik zou het leuk vinden als je dit vaker laat zien.

 19. Reply

  De tweede en vierde vind ik erg leuk!

 20. Reply

  Ik vind de gradient met de felle kleuren eigenlijk wel heel erg leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge