Nailart – No Valentine Without Flowers

Ik heb eigenlijk wel zin dit jaar om schattige roze en rode nailarts te maken. Mijn nieuwe MoYou London imageplate was daar perfect voor. Allemaal roosjes en hartjes. Ja, die moest ik wel gebruiken.


Ik begon met een gradient. Ik wilde graag Peach popsicles gebruiken. Een van mn nieuwe aanwinsten. Ik sta niet vaak voor het NYC schap. Op een bepaalde manier trekt het merk me niet zo. Totdat ik uit mijn ooghoek een mooie peach kleur zag staan. Ik nam overigens ook een lavendel kleur mee. Die binnenkort maar eens gebruiken.

Welke kleuren pasten daar nou bij. Ik grabbelde door mijn stash en kwam bij Papa Don’t Peach van Catrice en Golden Rose 105. Ik vond het wel een mooi verloop zo. Donkere tips en een lievige kleur bij mn nagelriemen.

Dit is een van mijn nieuwe plates. MoYou London Pro Collection XL 10. Ik hou van zulke XL stempels die over mijn hele nagels passen. Ik vind stempelen steeds leuker. Zeker met zo’n merk als MoYou, want die heeft hele gave dessigns. Ik vind voor de hartjes met roospatroon in de linkerbovenhoek. De hele plaat sprong er voor mij bovenuit.

Toen was het een kwestie van mn best doen. Niet iedere keer kreeg ik de stempel volledig op mijn stempelkussen. Of verschoof de witte lak een beetje op mijn nagel omdat ik doorschoof. Gelukkig niet zo’n probleem, want doordat ik een sneldrogende topcoat gebruik over mijn gradient kan ik de stempel er makkelijk vanaf halen. Eeen watje dat goed doordrengt is met removeren je veegt het er zo af. Het is immers maar een dun laagje lak wat je op je nagels stempelt. Je kan het niet te vaak doen, maar 1 of 2 keer lukt wel. Ik vind het resultaat echt mooi. De witte lak is trouwens SInful Colours Snow Me White. Ik denk dat dat inmiddels mijn holy grail is op nagellakgebied voor basis en stempel nailart.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie nailart is het geworden, love it!
  Dana recently posted…Odina HaircareMy Profile

 2. Reply

  Tof resultaat zeg ๐Ÿ™‚
  Beau recently posted…Bestelling van The Body ShopMy Profile

 3. Reply

  Heel mooi geworden! En fijn hรจ, een goeie wit (en zwart)!

 4. Reply

  wat een ontzettend lieve nail art, heel erg mooi!
  Petra recently posted…Montagne Jeunnesse, foot cooler.My Profile

 5. Reply

  Wauw mooi zeg! Mooie plate ook!
  Ilse recently posted…Spam je blog/webshop!My Profile

 6. Reply

  Echt onwijs mooi!
  Nicole recently posted…January favoritesMy Profile

 7. Reply

  Wat een prachtige nail art zeg. Heel mooi qua kleuren en gekozen rozenpatroon, top!
  NailTalk recently posted…Guestpost – DoorMariskaMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge