Nailart || Neon Gradient

Gradients is een vorm van nailart wat ik gewoon tof blijf vinden. Ik vind ze makkelijk om te maken en het effect vind ik zo tof. Ik had een nieuw idee en pakte heel goed uit. Het zijn een beetje zomerse kleurtjes geworden, maar had ik weer iets om vrolijk van te worden. Omdat het nu snel donker is buiten vond het wel weer vrolijke kleuren, maar ik moest binnen foto’s met flits maken.

Foto’s met flits en dan ook nog een neonlak gingen niet helemaal goed samen, maar het effect is wel heel goed gelukt. Ik besloot een overloop te maken. Niet van licht naar donker zoals meestal, maar van licht naar donker naar licht. Door een donkerroze en een neonroze lak te gebruiken. Als donkerroze lak gebruikte ik Diamond Cosmetics Urban Legend en de neonroze lak is Misa Lather, Rinse and Repeat. En als topcoat gebruikte ik mijn geliefde Holo Que Tal.

Dit was de enige scherpe foto die ik buiten maakte. Ik maak het liefste buiten foto’s omdat dan de kleuren het beste overkomen. Het was helaas buiten al te donker, maar zo zie je de gloed van Holo Que Tal wel heel goed en ook de kleuren zijn meer hoe ik ze zag.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oeh wauw, hij is wel heel erg mooi!
  liefs

 2. Reply

  Echt super mooi ๐Ÿ˜€ love it!

 3. Reply

  Gaaf gedaan! Heel mooi!

 4. Reply

  Erg mooi geworden!

 5. Reply

  Erg mooi gedaan! Hele gafe kleuren heb je gebruikt!

 6. Reply

  Aaah mooi zeg! Love pinkkk

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge