Nailart || Neon Aztec

Met dit zonnige weer heb ik helemaal zin in knalkleuren. Nailart die ik nog nooit gemaakt had was aztec en dat wilde ik graag proberen. Ik pakte vier neon lakken uit de kast en ging aan de slag.

Ik begon met een witte basislaag. Ik bracht twee laagjes MAX White aan en daaroverheen MAX topcoat (deze droogt imo ook heel snel). Dan heb je een gladde laag om mee te beginnen.

Als neon kleuren heb ik China Glaze Sun-Kissed, Diamond Cosmetics Danger Zone Too en Urban Legend en Janet 38 gebruikt. Met een nailart kwastje heb ik met die vier kleuren vakjes gemaakt op mijn nagels. Met een losse stiperkwast (uit zo’n 15 delige nailartkwastenset) en MAX Black heb ik vervolgens langzaam de lijntjes gezet.

Het lastige aan deze nailart vind ik toch wel de vormpjes bedenken. Ik heb dan ook de hele tijd naar aztec nailart gegoogled. Ik heb uit allemaal nailarts stukjes gehaald. Ik wilde niet op elke nagel hetzelfde.

Houden jullie van aztec nailart?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel erg leuk!

 2. Reply

  Wauw, heel leuk!

 3. Reply

  Wat leuk zeg! Vooral met die neonkleurtjes.

 4. Reply

  jij hebt echt engelen geduld volgens mij XD awesome mooi gemaakt!

 5. Reply

  Wauw, prachtig gedaan!

 6. Reply

  Wat gaaf gedaan! Ik ben helaas nooit zo handig met nailart..

 7. Reply

  super gave zomerse nailart, me like!

 8. Reply

  Heel leuk gedaan, mooie neon aztec!

 9. Reply

  Wow, dit springt van je nagels af. Wat super en wat heb je dit mooi gemaakt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge