Nailart – Nails of Stone

Nailart die ik al heel lang wilde maken is marble nails. Ik heb al een hoop watermarbles gemaakt en ooit heb ik al eens rode steen nagels gemaakt toen met Harry Potter’s Steen der Wijzen als inspiratie. Maar de zwart witte variant stond nog op mijn wishlist. Ik heb het een aantal keer geprobeerd op dezelfde manier als de rode, maar dat werd helemaal niets. Toen kwam ik laatst iets tegen wat ik moest proberen!Ik zag iemand laatst marble nails maken met een stempel. Normaal gebruik je die in combinatie met imageplates maar nu gebruikte ik het silicone kussentje om lak op te doen en dat op mijn nagels te stempelen.

Ik lakte mijn nagels wit. Van Snow Me White van Sinful colors bracht ik 1 laagje aan. Dekt goed maar 1 laagje is slechts de basis. Met een minder goed dekkende witte lak en een bruine en een blauwgrijze lak ging ik marblen. Ik deed een hoop wit op mn stempel en een beetje blauwgrijs en nog wat minder bruin. Beetje deppen en herhalen tot je het resultaat mooi vind.Iets anders wat ik zag waren spoortjes goud ertussen. Alsof het gebroken was en met goud gelijmd. Supertof zag het eruit en dat wilde ik ook proberen. Ik had al subtiel met blauwgrijs lijntjes getekend en daarlangs maakte ik gouden lijntjes.


More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wauw heel mooi dat effect! Leuk met het gouden accent erop!

  2. Reply

    super gaaf gemaakt ๐Ÿ˜€
    femketje recently posted…NOTD โ€“ Pink Glitter Ombre.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge