Nailart – Mega Marble

Zijn er meer fans van SimplyNailogical? Ik vind dr filmpjes altijd heel grappig en toen ik dr nieuwste ‘how to cheat at watermarble‘ video zag wilde ik die maken zonder te cheaten. Toen ik eindelijk zon had ging ik direct aan de slag!Ik begon met een zilvere holo glitter lak. Ik koos voor ILNP Mega (X). Dit zijn twee laagjes over elkaar en dekt daarmee imo genoeg. Je ziet hier en daar nog wel mijn nagels doorheen. Dus als je het los draagt zou ik mischien voor 3 laagjes gaan. Ik liet deze lak al begin van het jaar zien, maar omdat de zon toen lager stond zijn de foto’s geler en is de holo minder sterk.Ik heb al eerder gemarbled met de Neon Gloss lakken van p2. Mijn moeder heeft ze allemaal voor me gekocht toen ze laatst in duitsland was. Er zijn er 8 in totaal. Geel, oranje, rood, roze, paars, blauw, groen. De namen zijn 01 Spaceshot – 02 Bumper Car – 03 Merry Go Round – 04 Free Fall – 05 Loop Di Loop – 06 Carousel – 07 Skycoaster – 08 Ferris Wheel
Ik weet nog zo goed dat ik dacht dat zulke lakken onzin waren. Topcoats met een kleurtje? Nu vind ik ze supergaaf. Je kan er zoveel leuke dingen mee doen. Laagjes met kleuren die overlopen. Ik maakte er ook paasnagels mee.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    woah die holo <3
    femketje recently posted…Get To Know Femketje – Mei 2016.My Profile

  2. Reply

    Jaaaa ik heb haar ook pas ontdekt…ze is leuk. Toevallig heb ik vd week “waterslide” papier online besteld om het eens via de printer (waterdecals) te gaan proberen. Mij benieuwen . Erg mooi geworden Lin! 😍

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge