Nailart – Meet in the Middle

Ik besefte me dat het een tijdje geleden was dat ik echt weer een gradient maakte. Iets kleurrijks en toen bedacht ik me dat ik een aantal nieuwe lakken had gekocht bij de wibra en ze hadden allemaal felle kleuren. Dat moest ik maar eens proberen. Resultaat; een nailart waarvan ik niet weet welk stadium ik het leukste vind.


Van Delia Cosmetics heb ik wel vaker lakken en een beetje makeup geizen bij de Wibra. Soms staat het bij de kassa, en soms achterin bij de douche producten in een mandje. Daar kan je ook Nicole by OPI vinden. Tropic Juice heet de nieuwste collectie die je kan vinden bij de wibra. Al eerder nam ik een felle blauwe en een turkooise mee. Vorige week kocht ik Geel, Oranje en Paars.

Ze bevatten alle 5 shimmer en die zie je wel mooi terug in de gradient. Het ziet er ook echt tropisch uit. I like.

 

Ik wilde weer iets met een kwastje erop tekenen, maar ik had eigenlijk geen idee. Ik begon met een gouden randje om mijn nagels en daarmee kon ikย mijn nagels al iets groter laten lijken door dichter op mn nagelriemen te zitten. Met het maken van de gradient bracht ik eerst een basecoat aan, dan een laagje van de gele lak. Dat was maar goed ook, want die was met 2 laagjes nogsteeds wat sheer. Niet gek voor geel, maar met een gradient wil je het toch dekkend hebben. Ik vond een gouden randje er al heel cool uitzien.

 

Toen begon het deel wat ik kon freehanden en ik had nogsteeds geen idee. Ik probeerde een verticaal streepje. Dat zag er goed uit en toen maakte ik nog twee streepjes. Voor de zekerheid maar even foto’s gemaakt, want ik heb soms dat ik te ver ga en dan verpest ik het.


Daarna maakte ik meer streepjes en ik vond het wel en niet cool.


En ik moest er nog een matte topcoat overheen doen. Weet niet of ik dit toffer vind, want de kleuren lijken minder fel en het goud lijkt minder sprankelend. Maar ik vind het altijd wel tof om te zien hoe een nailart er matte uitziet.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    erg gave kleurencombinatie ๐Ÿ˜€
    femketje recently posted…Look โ€“ The Basics.My Profile

  2. Reply

    Gave kleuren!
    Manon recently posted…Etos | Shaping & Highlighting KitMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge