Nailart || Marbled Nails

Sommige nailart vind ik maar lastig om een naam te geven. Ik was een beetje met een kwastje aan het spelen en voor ik het weet had ik dit op een van mijn nagels. Ik vond het superleuk geworden en het leek ergens wel een beetje alsof ik een sticker op mijn nagels had. Ik vond het zelf een beetje lijken op graniet of iets dergelijks, maar dan in kleur. En gezien ik geen watermarble kan maken, vond ik dit wel een leuk alternatief.

Ik kan alvast verklappen dat er binnenkort een tutorial over deze nailart komt. Binnenkort dus duidelijk hoe ik dit gemaakt hebt. Voor deze nailart heb ik A Piece of Forever van Essence en Monarch Masquerade van Diamond Cosmetics gebruikt en een kwastje. Door steeds met de ene kleur over de andere heen te gaan mengt het een beetje en overlapt het waardoor je een heel leuk speels effect krijgt.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een prachtige nagels, ziet er erg mooi uit!
  Liefs

 2. Reply

  Ziet er tof uit, leuk gedaan! Mooie combo ook :).

 3. Reply

  super mooi gedaan πŸ˜€

 4. Reply

  Wauw ziet er feestelijk uit!

 5. Reply

  Ziet er gaaf uit! Ben benieuwd naar hoe je het gemaakt hebt. πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge