Nailart – Malaga Marble

Ik was van plan geen nagellak mee te nemen voor 1,5 week vakantie. Weet niet of ik daar spijt van heb. Ik had een mooie watermarble gemaakt op al mn nagels en na 3 dagen lag het er op mijn rechterhand al af. Mijn linkerhand hield het 8 dagen vol. Na 5 dagen bedacht ik me dat ik mn camera mee had, en dat ik deze wel op de foto kon zetten. Niet mn mooiste watermarble, maar ik vind em wel leuk geworden.Ik maakte de foto’s pas na 4 of 5 dagen, dus je ziet wel een beetje tipwear. En om eerlijk te zijn was dit een watermarble van een kwartiertje tijd. Nog even snel voor het slapen gaan, geen nagels overnieuw. Ik deed mijn middelvinger en ringvinger tegelijk in het water, dat scheelt tijd en nagellak.

En nog even een foto van mijn uitzicht daar. Het was zo mooi. We zaten in Benalmedena. Een half uur rijden van het vliegveld van Malaga. We hadden een beetje pech met het weer, maar op sommige dagen was het zo helder en zonnig dat we zelfs contouren van Marokko zagen. Meestal was het een graad of 14. Met volle zon voelde dat als ~20 graden, maar bewolkt en met een windje was dat meer 10. Ik heb in ieder geval genoten van even weg.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Hai Lin,
  Herkenbaar hoor, hahaha. Voor 4 dagen Barcelona heb ik laatst toch maar wel een klein flesje remover en een kleine Essie meegenomen. Voor het geval dat. Niet nodig gehad. Wel weer een paar nieuwe flesjes gescoord, omdat ik dat ook gewoon een leuk souvenir vind.

 2. Reply

  Ziet er weer lekker zomers uit.
  Manon recently posted…Look; Make-up Revolution Iconic Palette 3 & Lipstick Good FunMy Profile

 3. Reply

  Ik vind hem heel mooi gelukt, lekker zomerse kleuren! En je vakantiefoto ziet er heerlijk uit zeg!
  Mirjam recently posted…Ebay camera strapMy Profile

 4. Reply

  Wat een heerlijke zonnige foto’s zeg, echt genieten! En prachtige nagels <3

 5. Reply

  Echt super gaaf dat marble effect!
  Nicole recently posted…Maxfactor Cream Puff BlushMy Profile

 6. Reply

  super pretty πŸ˜€ en mij heb je sowieso hooked wanneer je er glitter over heen doet ;3
  femketje recently posted…BPS Nail Mail (+mini review & NOTD preview).My Profile

 7. Reply

  Wauw erg mooie Nail art!

 8. Reply

  Heel mooie marble!
  x

 9. Reply

  Wat een heerlijk zomerse watermarble, hij paste heel erg goed bij je vakantiebestemming…
  Petra recently posted…Essence XXXL Shine Lipgloss… 22, Nude Kiss ….My Profile

 10. Reply

  Wat een awesome nailart!
  Lisa’s Beautybabbels recently posted…Favorieten Van Maart ’15My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge