Nailart – Lilac Lines

Watermarbles hoeven niet altijd eruit te zien als bloemblaadjes of vlindervleugels. Je kan een hoop figuren tekenen in de bullseye. Ik ging voor een hoop lijntjes en ik vind het resultaat superleuk geworden.


Ik probeerde mijn nieuwe kiko lakken uit in watermarbles. De magnetic lakken werkten superoed! Ik koos een creamy lak uit die er qua kleur bij paste en ook goed werkte. Dit bleek Sally Hansen Purple Heart te zijn. Een lak die normaal pas met 3 laagjes dekt. Eroverheen bracht ik Fairy Dust aan.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Wat mooi zeg!
    Nicole recently posted…The Body Shop Body Mist SheaMy Profile

  2. Reply

    ( zit stil en ontzettend onder de indruk naar deze fotos te kijken ) ….heel erg mooi!
    Petra recently posted…Kruidvat masker ChocolateMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge