Nailart – Let Me Be Myself

Nailart maken vind ik de laatste tijd wel lastig. Ik ben een beetje ongeinspireerd. Weet niet zo goed welke kleuren ik moet pakken en ik heb niet meer zo’n zin om een uur aan een nailart te zitten. Ik begon weer eens met een gradient. Ik pakte drie van mijn nieuwe Kiko lakken (swatches komen nog) en besloot te stempelen. Beetje go to nailart.


Voor deze nailart begon ik met een gradient van Kiko 359 – 330 – 389. Ik wilde graag mijn nieuwe Essie lak proberen. De reflecterende stukjes vind ik leuk om over een gradient te doen. Meestal zie je het nauwelijks maar soms valt er licht op en zie je een hele mooie blauwe gloed. De lak van Essie heet Sparkle On Top. Een supermooie topcoat. Ik denk dat deze over zwart het beste tot zn recht komt, maar ik vind het juist wel leuk dat je hier en daar een flakie ziet.Ik besloot er overheen te stempelen. Ik koos een stempel uit waardoor ik de gradient nogsteeds wel goed zou kunnen zien, maar je ook een hoop versiering hebt. Het werd een imageplate van Moyou London. Fashionista plate 7 is een van mijn favoriete plates omdat het van die mooie barok plaatjes bevat. Blauw wit geeft het een servies gevoel, rood goud geeft het een oud behang gevoel en hier.. weet ik niet wat voor gevoel het geeft, maar het is anders.More about Lin

Comments

 1. Reply

  Zoet!

 2. Reply

  Wauw weer heel mooi!

 3. Reply

  Echt prachtig gedaan. De kleuren combinatie die je hebt gebruikt is echt onwijs mooi.

 4. Reply

  Heel mooi! Leuke kleurencombi!

 5. Reply

  Vervelend voor je dat je weinig inspiratie hebt. Je hebt er wel weer wat moois van gemaakt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge