Nailart || Leading Sint

De laatste sinterklaas nailart van dit jaar. Een rode lak die nog in mijn swatchbakje lag, was Essie Leading Lady. Deze heb ik geswatched en als basis gebruikt. Ook heb ik een leuk pailletten nailart wiel gebruikt.


Leading Lady is een mooie donkerrode lak die vol met rode glitters zit. De basis lak is redelijk doorzichtig, maar de lak is met twee laagjes dekkend. Deze lak kocht ik voor 3 euro bij Big Bazaar. Ik weet niet of ze daar nog Essie lakjes verkopen. Leading Lady was een lakje die ik nog aan mijn stash wilde toevoegen. De basislak is een beetje jelly, maar de glitters zorgen voor de dekking.

Voor deze nailart gebruikte ik dit nagelwiel. Pailletten leken me een stuk handiger dan studs en rhinestones omdat deze minder uitsteken. In het nagelwiel zitten 6 kleuren pailletten. Zilver, mintgroen, oranje, roze, goud en paars. Voor deze nailart is het wel jammer dat er geen rode pailletten in zitten. Ik kan je onwijs aanraden om voorzichtig te zijn met de wielen. Deze viel van tafel af en de ‘dop’ is daarbij kapot gegaan en de pailletten lagen overal. Het kostte me een paar dagen om de pailletten weer terug in het wiel te stoppen. Stuk voor stuk heb ik ze gesorteerd.


Wat ik er mee wilde maken wist ik nog niet helemaal. Ik begon met de pailletten plaatsen op mijn nagel, rond mijn nagelriemen en toen leek het op een begin van de staf van sintekrlaas. Echt een how to heb ik niet, maar ik heb alle pailletten geplaatst met een dottingtool gedipt in topcoat en daarna twee laagjes topcoat over de pailletten aangebracht.

Het nagelwiel wat ik heb kan je hier vinden en kost €3,95. Nagelfabriek heeft nog meer leuke nagelwielen. Hartjes en bloemetjes pailletten. Rhinestones, glitters, 3d strikjes.

Laat je vandaag een comment achter, dan maak je automatisch kans op 1 van de 6 leuke sinterklaaskadootjes!

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Mooie kleur! Ik vind je ringvinger alleen mooi met die pailletten.

 2. Reply

  Glitterrr! πŸ˜‰ Heel leuk gedaan!

 3. Reply

  Oh wauw dat lakje van essie vind ik wel heel erg mooi.

 4. Reply

  Weer heel leuk;)

 5. Reply

  Wat een leuke nailart en wat een mooie kleur lak is dit….

 6. Reply

  Leuk gedaan met die pailetten!

 7. Reply

  Hele leuke nailartt en een supermooie rode lak !! πŸ™‚

 8. Reply

  Woah super! β™₯

 9. Reply

  Leuk een sjieke sinterklaas nailart. Weer eens wat anders zo met die pailetten.

 10. Reply

  Ziet er leuk uit!

 11. Reply

  het lakje is erg mooi!

 12. Reply

  Wat prachtig gedaan!

 13. Reply

  wauw, die kleur nagellak is echt prachtig

 14. Reply

  Alweer een super mooie nail art voor Sinterklaas!

 15. Reply

  Wat onwijs leuk gedaan zeg! Vooral het lakje van essie eronder maakt het echt af

 16. Reply

  Wauw, heel erg leuk gedaan!

 17. Reply

  Leading Lady is zo mooi! EΓ©n van mijn favoriete rode nagellakken.
  De nail-art vind ik er ook echt gaaf uitzien!

 18. Reply

  Super leuke nailart!

 19. Reply

  Weer heel erg mooi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge