Nailart – Lay Me Down

Ik luister graag naar Sam Smith en laatst op facebook viel me op dat zijn covers allemaal verf vegen zijn. Dat inspireerde me. Met valentijn maakte ik deze nailart. Ik dacht dat ik zoiets kon maken maar dan met veel meer kleuren.


Ik begon met geel, rood, blauw en turkooise. Het kwastje goed afvegen (soms nog een beetje meer aan een blaadje) en dan streepjes zetten op je nagels. Omdat er weinig lak aan je kwastje zit, krijg je maar kleine streepjes. Ik was niet zo netjes, en normaal zou ik het nooit laten zien, maar ik vond het wel artsy eruit zien. Lekker slordig.

Ik ging verder met andere kleuren; paars, oranje, roze en maakte mn nagelriemen schoon ๐Ÿ˜‰ Ik heb hier geen topcoat overgeen gedaan. Ik vind het scherpe wel mooi staan. Het loopt een klein beetje in elkaar over als je topcoat op doet. Kijk nog eens in deze post hoe ik dat deed. Daar kan je ook het verschil tussen geen topcoat en wel een topcoat.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Heel mooi! echt zo een kunstwerkje!
  Manon recently posted…Mijn bestelling bij Sans-Online #1My Profile

 2. Reply

  Oeh wat tof zeg! Erg leuk gedaan.
  Nicole recently posted…The Bed Time TAG!My Profile

 3. Reply

  Ziet er cool uit! Lijkt me makkelijk om te maken, maar toch hรฉรฉl veel werk. Of valt dat mee?
  Eva recently posted…โ™ฅ Outfit #1 | I Believe I Can FlyMy Profile

 4. Reply

  Wat vet gedaan! Toffe kleurcombinatie ook ^^
  Mandy recently posted…FREEBIES: Wallpapers voor je computerMy Profile

 5. Reply

  Super mooi, precies een schilderij ๐Ÿ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge