Nailart – Lady Sinterklaas

Nu Sinterklaas weer in het land is is het eigenlijk de hoogste tijd voor nieuwe Sinterklaas nailarts! Ik kocht laatst bij Claires een mooi lakje en dat leek me wel leuk voor de basis. Vandaag dus weer een swatch en nailart!


Lady Vic

Ik begin met 4 laagjes van Lady Vic van Claires. Misschien een beetje veel, maar je kan de lak dus ook als topcoat gebruiken. Dan hoef je maar 1 of 2 laagjes op te doen. Ik vind het wel leuk dat deze lak glossy opdroogt en supervol glitters zit. Lekker shiny!


Ik moest bij deze lak denken aan She Walks in Beauty of een van de vele dupes die er zijn. Ik geloof dat Anny er een heeft en Golden Rose ook. maar deze heeft nog een shitload aan kleine roze glitters erin. Daardoor zie je de gouden shimmer minder goed. Ik vind het voor de verandering wel leuker. Ik hou van budget dupes, want door sommige lakken ga je veel sneller heen. Zeker rond kerst met lakken zoals dit. Maar deze is net een tikje anders. I Like.Ik wilde beginnen met een simpele nailart. Ik wist ook niet zo goed wat ik over deze glitterbom moest maken qua nailart. Ik besloot het heel simpel te houden met striping tape. Gewoon stukjes knippen en in een plus op je nagels plakken. Vanwege de naam (lady vic) besloot ik het roze te maken ipv rood. Rood en goud is nou wel zo standaard. In het midden heb ik een rhinestone geplakt. Nog wel even een topcoat eroverheen doen zodat de stripingtape beter blijft zitten.


Draag jij met Sinterklaas nailart?

Ken jij deze sinterklaas nailarts van vorig jaar nog?

 

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw ik vind het er echt heel mooi en classy uitzien.
  Nicole recently posted…Yaziné Active Essence Tinted LipbalmMy Profile

 2. Reply

  Wauw erg leuk!
  Manon recently posted…Mijn Wishlist #1My Profile

 3. Reply

  I like the idea, it looks like a small sparkly gift that is wrapped!
  Manases Andrea recently posted…Floral patterned stamping plateMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge