Nailart – Konginsdag Ikat die iedereen kan maken

De eerste Koningsdag in tijden is morgen. Ik zal er zelf niet zoveel aan doen omdat ik naar een verjaardag ga, maar daarom wil ik nog wel een nailart maken. Zovaak maak ik geen oranje nailart of met rood-wit-blauw en dat leek me toch wel heel leuk om te doen. Ik wilde een nailart maken die iedereen kan maken,


Welke lakken heb ik gebruikt?
Ik koos voor een witte basis en die is van MAX White. Hier bracht ik 1 laagje van aan.

Oranje – Catrice Papa Don’t Peach,
Rood – China Glaze With Love,
Wit – Striper van Nagelfabriek 30,
Royal Blue – NYC Streetstylers
Goud – NYC Full Metal Jacket
Gouden Topcoat – Essence Steel-ing The Scene (maar Catrice Gold Leaf Topcoat is ook leuk!)

De witte lak was meer gewoon een basis die de kleuren beter laat uitkomen. Die hoeft ook niet te dekken,w ant daar zorgen de kleuren wel voor. Ik dacht dat het makkelijker was om een animatie te maken in plaats van een stap voor stap foto tutorial. Mee eens of niet?


Je zou het ook met het kwastje van de lak zelf kunnen gebruiken als je deze goed afveegt. Hier en daar zie je het niet zo goed meer, maar als je individuele streepjes ziet lijkt het meer nailart-ish. Ik vind de gouden topcoat wel een leuke extra touch geven.

Andere nailarts die ik maakte toen nog voor koninginnendag:

Queens Braid

Corner Flag

Orange Crown

Draag jij nailart morgen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat heb je dat weer mooi gemaakt! πŸ™‚
  Mariska recently posted…essence like best friends foreverMy Profile

 2. Reply

  Leuk! En die braided nails, wauw!

 3. Reply

  gaaf gemaakt allemaal πŸ˜€ zelf hou ik het heel simpel dit jaar ^^
  femketje recently posted…W7 In The Buff – Budgetproof Naked 2 Palette Dupe!My Profile

 4. Reply

  Persoonlijk vind ik de laatste niet mijn ding. Maar de eerste is prachtig, die zou zomaar ook op mijn nagels kunnen belanden.
  Je hebt mooie inspiratie gegeven.

 5. Reply

  Vind het onwijs leuk gedaan! Vooral de gouden flakies eroverheen!
  Angelique recently posted…Syoss Supreme Selection OilMy Profile

 6. Reply

  echt super gaaf!
  Manon recently posted…Essence Cookies & Cream – Hand BalmMy Profile

 7. Reply

  Ziet er echt super uit! Handig die GIF met alle stappen πŸ™‚
  Beau recently posted…Helemaal géén make-up?!My Profile

 8. Reply

  Wauw! Wat een mooie nail arts! Inspiratie genoeg dacht ik zo! En ja tuurlijk draag ik een nail art met zo’n dag πŸ˜›
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Write and Share Your LinkMy Profile

 9. Reply

  Leuk gedaan! En ik draag koningsdag watermarble nails. πŸ˜‰
  Mandy recently posted…Koningsdag nailartMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge