Nailart || Kesha – Crazy Kids

Meestal hebben celebs gewoon 1 nagellakkleur op in hun clips. Ja daar kan ik niet echt iets mee. Ik heb al wel een keer geschreven over de nagels van Jesse J [hier] en [hier] en ook de nagels van Demi Lovato en Katy Perry liet ik zien. Laatst keek ik de nieuwe clip van Ke$ha en ze droeg zowaar een nailart. En wel eentje die je ook redelijk makkelijk kan namaken!Dit is mijn inspiratie foto. Ik laat de nagelpiercing en alle ringen lekker weg. Ik geloof dat die above knuckle rings nu helemaal hip zijn. Maar dat is niets voor mij. De hele outfit is helemaal over de top en naar mijn mening een beetje too much, maar de nagels vind ik wel leuk geworden.

Ik weet niet zo goed wat ik van de clip moet vinden. De eerste helft vind ik niets en daarna bij het zwembad wel grappig. Het liedje vind ik best leuk. Wat me dus gelijk opviel waren dr nagels.

Ik heb mijn nagels eerst in pasteltinten gelakt. Hier koos ik voor NYC – Raindrops, Illamasqua – Blow, Zoya – Heather en China Glaze – Go Go Pink. Daarna heb ik een laagje sneldrogende topcoat aangebracht, want de meeste hadden wel 3 laagjes nodig voordat ze dekten en voordat ze dan helemaal droog zijn, dat duur wel even.

De nagellak staat niet op de foto, maar met NYC Full Metal Jacket maakte ik de randjes. Ik heb zelf gewoon het kwastje goed afgestreken en met dat kwastje de randjes gemaakt. Door rustig het kwastje over je nagel te halen kan je zo heel mooi een randje maken.

Vertrouw je jezelf er niet mee? Je kan plakband gebruiken. Daarvoor moeten je nagels wel helemaal droog zijn! Plak de plakband eerst op je hand en dan pas op je nagel. Dan kleeft de plakband minder en loop je ook minder kans dat deze nagellak meeneemt.

Je kan ook tip guides gebruiken. Dit zijn van die french manicure strookjes en dus gemaakt voor dit soort manicure. Of je kan het met een los kwastje proberen.

Ik moet zeggen dat ik de kleur combinatie zo al heel leuk vind. Maar omdat ze op de foto nog wel meer op dr nagels heeft geplakt, deed ik dat ook. Ik heb niet dezelfde rhinestones. Sterker nog, ik heb eigenlijk bijna geen rhinestones. Ik verdeelde het wat meer om het draagbaar te houden.

Zouden jullie zoiets dragen op je nagels?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Lovely. Ik zou het zo dragen met super veel armbanden en ringen zo. Geweldig deze nailart is zo mij. Ga um gelijk proberen te maken

 2. Reply

  Oh erg leuk πŸ™‚ vind het randje er dan ook erg leuk bij staan πŸ™‚

 3. Reply

  Heel mooi nagemaakt! Ik vind de kleuren ook erg mooi gekozen.
  Hoe zij ze zelf draagt (icm alle ringen e.d.) vind ik wel erg overdreven, maar in een videoclip moet dat ook natuurlijk πŸ˜‰ Hoe jij hem hebt gemaakt vind ik hem erg goed geslaagd, top!

 4. Reply

  Wauw, wat een gave nail art!! πŸ™‚ Ik krijg het niet voor elkaar om zo’n mooi randje te krijgen πŸ™ Blijven oefenen πŸ˜‰

 5. Reply

  Love die pastel tinten!

 6. Reply

  Heel gaaf dat je dat zo hebt nagemaakt!

 7. Reply

  Hardstikke leuk nagemaakt! De clip is inderdaad best over de top ja, en dat is vaker met KeSha… Beetje te, ja hoe zeg je dat, ghetto ofzo. Vind het niets, past ook niet bij de helft van het liedje trouwens,

 8. Reply

  Wauw, wat een super toffe nail-art! Echt mooi gedaan.

 9. Reply

  Vind de nail art zelf niet echt iets wat ik op mijn nagels zou willen hahah! maar wel erg leuk nagedaan van Kesha!

 10. Reply

  Lijkt goed!
  Ik vind het heel leuk om te zien dat celebs af en toe ook een nail art dragen πŸ™‚

 11. Reply

  Pretty πŸ˜‰

 12. Reply

  wauw dat ziet er mooi uit!

 13. Reply

  Wat een geweldige nailart. Alleen de pasteltinten met het gouden randje vind ik het mooist, ben niet zo van de rhinestones……maar wat een mooie kleuren combinatie.

 14. Reply

  super leuk gedaan

 15. Reply

  Leuk idee

 16. Reply

  Je hebt hem goed na kunnen doen met de steentjes πŸ˜€

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge