Nailart – Kendal Jenner Met Ball

Gister liet ik een aantal van mijn favo jurken zien van het Met Ball. Ik vond weinig echt mooi, van alle jurken had ik er maar 8. Een van de jurken die ik niet mooi vond, maar wel interessant is die van Kendal. Ze droeg uiteraard een Balmain jurk en eentje met supermooie lijntjes. Ik vind de vorm verder niet mooi vanwege de uitgesneden stukken bij dr zij. Ik vind het niet mooi zitten bij dr borsten. Wel mooi vind ik de lijnen en ik zag gelijk een nailart voor me.

Ik vind de lijnen heel tof, maar vind het bij dr schouders en ribben niet zo mooi. De lijntjes zag ik al gelijk voor me op mn nagels. Ik zat te twijfelen of ik steeds hetzelfde zou maken of steeds een ander stukje zou pakken. Ik besloot voor het eerste te gaan, maar ik begon met een nude basis. Ik had het idee dat ik een paar jaar geleden alleen maar nude lakken kocht, en nu had ik moeite om een nude lak te vinden. Tot ik bij de la kwam met BeYu 152. Een lak die ik in 2011 als een van mn eerste lakken kocht. Oh lord. Mijn eerste swatches. Ik heb geen idee hoe ik dat toen online durfde te zetten. Maargoed. Hier een nieuwe swatch. Ik heb maar twee dikke laagjes aangebracht ipv 3 laagjes. Ik zou er normaal nog een derde laagje over hebben gedaan, of een topcoat, maar nu was dit dekkend genoeg omdat er nog meer overheen zou komen.

Mijn eerste stap was de blauwe lijnen maken. Ik koos hiervoor OPI Blue Chips. Dit is een lak die ik kocht bij de Big Bazar. Ik vond de lijnen er zo al tof uitzien.

Daarna was het tijd voor het priegelwerk met wit. Mn favo stukje van de nailart is het omgekeerde driehoekje. De lijntjes vond ik erg moeilijk om gelijkmatig te maken. Maar ik vind het resultaat erg tof geworden.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Waar niet zulke mooie jurken wel goed voor zijn.
  De nailart is mooi gelukt!
  De jurk is niet heel mooi….
  Jessica recently posted…Fair Fashion #2My Profile

 2. Reply

  super gaaf gemaakt πŸ˜€
  femketje recently posted…Marc Jacobs – Daisy Dream.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge