Nailart – Inspired by Fantastic Beasts and where to find them

Vandaag ga ik met vrienden naar Fantastic Beasts And Where To Find Them de bios en ik dacht dat matchende nagels wel leuk zouden zijn. Ik ben heel benieuwd of het een beetje de vibe heeft van de Harry Potter films of dat ophoudt na fabeldieren en toverstokken.


Geïnspireerd op een filmposter die ik zag begin ik met petrol kleurige nagels. Ik kook voor Illamasqua Muse. Dit is zo’n fijne lak, want deze dekt met laagje. Daar houd ik zo van. Voor de mooi bracht ik een tweede laagje aam en die zie je hieronder.

Wat ik van de film weet? Niet heel veel. Eerst had ik geen trek in de film. Ik ben groot Harry Potter fan. Ik vond het altijd prima dat Rowling bij hoog en laag riep dat er geen nieuwe boeken kwamen, want het was na 7 boeken gewoon af. Ja.. bijna. Ik snap ook wel dat wanneer iemand een Harry Potter toneelstuk wilt schrijven, je dat als bedenker van toch liever zelf doet. Ik heb een poging gedaan om Harry Potter and the cursed child te lezen maar ik heb de eerste 10 blz gelezen en weet niet hoe vaak “Jezus! wat slecht!” geroepen en daarna weggelegd. Rond die tijd waren er al trailers van FBAWTFT en bleek dat Rowling toch betere ideeën had dan de midlife crisis van Harry. New York City in de jaren 20. Er is nogsteeds zoveel wat voor mij niet logisch is. Ja er is een Amerikaanse versie van the Ministry of Magic en dat heet MACUSA. Maar heel Amerika heeft maar 1 toverschool? Wereldwijd maar 11? Heel Afrika maar 1 school? Hoe dan? We wisten al dat je in Frankrijk de Beauxbatons hebt en dat Durmstrang er ook is. Maar hoe dan? We hebben geen vertaalspreuken of apparaten gezien. Is het gewoon van; je leert maar engels? Ongeacht welke taal je spreekt? Beetje ongeloofwaardig vind ik. Of gewoon niet goed doordacht. Wel leuk bedacht vind ik dat ze dan gekozen hebben voor iemand die lesboeken heeft geschreven en hoe hij dan al die dieren tegenkomt. Ik hoorde dat er nog 4 films in deze setting komen en ik ben heel benieuwd want in deze tijd speelt de eerste wizard war zich af met Grindlewald en krijgen we een hoop backstories.

Nuja terug naar de nailart. Ik weet nog te weinig van de film om een echte FBAWTFT nailart te maken, maar geïnspireerd op de poster kan ook. Over Illamasqua Muse stempelde ik met BPS #2 en MoYou Steampunk plate 7.


More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge