Nailart – I’ll Be There In A Flash

Ik had wel weer zin in een felle nailart. Neon kan volgens mij het hele jaar door, dus ik rommelde wat in mn laden en kwam met 5 lakken die ik wel mooi bij elkaar vond passen.


Ik hou van zulke lakken. Hoe vrolijker hoe beter. Hier zie je:
* Claire’s Yummy
* Claire’s Neon Pastel
* China Glaze Shell-O
* China Glaze Heat Index
* Digital Color Cream – F1


En zoals gewoonlijk kan de camera de kleuren niet zo goed vastleggen. De kleuren zijn te fel of dergelijke. Echt stom, want het ziet er irl veel mooier uit. Ik heb nog even snel een foto gemaakt met mijn telefoon. Daarop zie je de kleuren beter. De tips waren donkerder en dat vond ik juist leuk. Gek dat ik daar op de foto’s met mn canon 500d helemaal neits van terug zie.

Lakken zoals Heat Index en Shell-O zijn jellies en dekken minder goed, dus ben ik begonnen met een 1 laagje van Sinful Colors Snow Me White. Ik denk wel de goedkoopste witte lak die er te krijgen is die met 1 laagje dekt. Holy grail zeg ik je! Enige is, daarvoor moet je een groot filiaal van Kruidvat hebben, want bij de nepnagel spulletjes staat er daar dan een schapje van Sinful Colors en die kosten 1,99 per stuk. Haartje meer dan Essence en goedkoper dan Catrice πŸ˜‰


Een tijdje geleden bestelde ik van zulke nail vinyls. Sterker dan gewone nagelstickers en je kan ze gebruiken om allerlei figuurtjes op je nagels te maken. Ik heb zelf deze ‘bliksemflitsen’, zigzagjes en ook nog V vormige vinyls. Ze zijn er nog in veel meer vormen en het is een kwestie van rondkijken. Ik bestelde deze op nailvinyls.com.

Ik werk met zulke vinyls altijd nagel per nagel. Stap 1 is trouwens zorgen dat je nagels droog zijn. Anders trek je misschien je basislaag gewoon mee als je de vinyl eraf haalt en dat zou jammer zijn. Als je een gradient maakt; even twee keer zo lang wachten dan normaal. Dat de sneldrogende topcoat voelbaar droog is, betekent niet dat het goed genoeg is voor de vinyl.

En over de vinyl kan je gewoon lakken, of stempelen of een gradient maken. Ik besloot gewoon voor een lak te gaan en pakte OPI Push And Shove uit de kast.Ben jij bekend met nail vinyls?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  super gaaf πŸ˜€ love het ombre effect!
  femketje recently posted…❀ Some Happy Thoughts.My Profile

 2. Reply

  Ah die gradient is echt heel mooi, prachtige kleuren! En gaaf met die vinyls, ik kende ze nog niet.
  Mirjam recently posted…Bestelling The Body Shop + kortingscode!My Profile

 3. Reply

  Echt een toffe nailart zeg! De kleuren die je gebruikt hebt zijn allemaal erg mooi.
  Nicole recently posted…OPI Nordic Collection NailpolishesMy Profile

 4. Reply

  Wat een gave nail art!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Mijn lipbalsem stashMy Profile

 5. Reply

  Dit ziet er echt super gaaf uit! En handige uitleg πŸ™‚
  Mandy recently posted…Januari = budgetmaandMy Profile

 6. Reply

  Wat een toffe nailart! Ik heb nog nooit gehoord van Nail Vinyls, misschien eens een kijkje nemen πŸ˜‰
  Kaylani recently posted…MUA Fashion Secret Gel Liner 24/7 StyleMy Profile

 7. Reply

  Zo gaaf en stoer!!
  NailTalk recently posted…Instagram FavouritesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge