Nailart – I Won’t Leaf You

Ik ben al druk aan het nadenken over Sinterklaas en Kerstnailarts, maar eigenlijk heb ik nauwelijks herfst nailarts gemaakt. Ik maakte laatst zelf een nagellak en daar wilde ik nog een nailart mee maken.


Ik heb al wel eerder geschreven over zelf nagellak maken. Wat heb je nodig?

Een leeg nagellakflesje! En als de lak ingedroogt is; die eerst schoonmaken met remover of aceton. Soms heb je een sateprikker nodig om het helemaal op te kunnen lossen. In een leeg flesje gieten en bij het speciaal afval. Ik heb het flesje open laten opdrogen. Dat alle remover eruit was.

Ik kwam bij het opruimen van mn stash een glitterlak tegen die ik in Duitsland kocht. Deze lak van Rival de Loop moest mee want het waren koperen glitters, maar niet heel handig om te swatchen gezien het een LE van een hele tijd geleden was. Er zijn vast lakken met zelfde soort glitters.

Ik begon met een doorzichtige lak. Ik goot daar wat van Kiko 820 bij; een witte lak die maar half dekt met een hele hoop gouden shimmers erin. Ik wilde extra gouden shimmers in de lak. Daarna goot ik een hoop van de koperkleurige glitters bij en druppelde andere witte lak erbij tot ik de dekkend goed genoeg vond.

Ik heb de lak zo gemaakt dat deze dekt in 2 dunne laagjes. Ik heb zulke lakken gezien bij indie nagellakmerken en die stonden hoog op mn wishlist, maar omdat ze dan uit amerika moeten komen, zijn de verzendkosten nogal hoog.Om het koperkleurige door te voeren koos ik voor een zelfde kleur lak. Ik koos voor mijn nieuwste koperkleurige aanwinst; Revlon Beachy. Een metallic lak die lekker ruikt. Ik pakte een klein kwastje en zette allemaal streepjes in de vorm van een blad. Niet heel precies, maar gewoon makkelijk. Met een dun kwastje maakte ik een skelet voor de blaadjes.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh, wat jammer dat het een zelfgemaakt lakje is… die had ter plekke bovenaan mijn verlanglijstje gestaan!! (dus eigenlijk: supergoed gemaakt πŸ™‚
  Joyce recently posted…Quick red, white and copper skittleMy Profile

 2. Reply

  Wat leuk dat je dit lakje zelf gemaakt hebt! Mooie nailart is het geworden.
  Amy-Denise recently posted…Cosy EveningMy Profile

 3. Reply

  Leuke nail art! Mijn handjes beginnen meteen te kriebelen om ook een herfstige nail art te maken.
  Joyce recently posted…De perfecte zwarte enkellaarsjesMy Profile

 4. Reply

  Lovely glitter polish and the nail art is fantastic too!
  Manases Andrea recently posted…Floral patterned stamping plateMy Profile

 5. Reply

  echt heel erg pretty πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – Party Proof.My Profile

 6. Reply

  Wat een prachtig nail art!
  Manon recently posted…De Blux Box van November 2015My Profile

 7. Reply

  Oh wauw dit is weer eens ontzettend mooi!
  Nicole recently posted…Maxfactor Creme Puff Blush in Gorgeous BerriesMy Profile

 8. Reply

  Heb je heel mooi gedaan! Vind de kleuren combi echt heel mooi.
  Mariska recently posted…Santa Secret #4 – Makeup Revolution London pakketMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge