Nailart – I spy with my little eye

Toen ik tussen al mijn nailarts van 2014 keek was ik een beetje aan het rondkijken was bleven mijn neon gradient border nails me erg bij. Ik wilde een nieuwe nailart maken wilde graag nieuwe border nails maken.

Voor deze nailart gebruikte ik een felroze lak genaamt Free Hugs van Essence, Prickly Pear van Barry M en Sinful colours blue la la.

De witte lak is Sinful colours snow me white. Ik draaide tussen nagels het sponsje steeds 180 graden. Daarover gebruikte ik een sneldrogende topcoat. Met een klein kwastje maakte ik het randje en het figuurtje op mijn nagels. Daarover bracht ik een laagje Essie Matte About You.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Aah, ze zijn weer geweldig! Hoe bedenk je ‘t toch steeds…
  Lisanne recently posted…Maandag Mamadag | Zwangerschapsupdate Week 13 & 14My Profile

 2. Reply

  wauwie πŸ˜€ gorgeous kleuren!
  femketje recently posted…Simpele Tips Om Er Stralend Uit Te Zien.My Profile

 3. Reply

  Je neon nagels waren zeker fantastisch! En deze ook weer, heel mooi Lin!
  NailTalk recently posted…Marie Lluy – 11My Profile

 4. Reply

  Echt heel knap gedaan met dat effect. Het ziet er zo perfect uit.
  Nicole recently posted…Ebay haulMy Profile

 5. Reply

  Ze zijn weer super!

 6. Reply

  Vind ‘m echt heel mooi!
  NailTalk recently posted…Rimmel – It’s LushMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge