Nailart – I β™₯ That Way

Ik heb meestal wel een legertje nagellakjes om me heen staan. Meestal staat mn bureau best vol en dan staan er in ene twee lakken naast elkaar die ik qua kleur onwijs leuk vind voor een gradient.

Zo ook bij deze nailart. Magenta Show van Bourjois en Happy Bride van P2 stonden naast elkaar. Voor ik het wist begon ik met wat plakband en striping tape vormpjes te maken en had ik dit op mijn nagels. Muziek aan en probeer maar iets. Soms word het onwijs leuk en de andere keer helemaal niets (dat laatste laat ik nooit zien).

Ik vond de nailart nog wat kaal en pakte mijn nieuweste nagelwiel erbij. Pareltjes in de vorm van hartjes en in allerlei kleuren. Zoiets had ik nog helemaal niet en ik vond het er onwijs schattig uit zien!

Alle pareltjes hebben dezelfde grootte en vorm. Ze zijn allemaal shiny, maar hebben een andere kleur. In dit wiel heb je 12 kleuren (baby roze, champagne kleurig, heel licht roze, rood, wit, licht blauw, blauw, licht geel, grijs, licht groen, lila en zwart). Het wiel is niet zo heel groot en ik denk dat je van elke kleur zo’n 50 pareltjes hebt en het wiel zit echt goed vol.


Ik heb de pareltjes in natte topcoat geplaatst en daarmee blijven ze naar mijn mening goed genoeg zitten. Anders kan je nog nagellijm gebruiken, maar dan zijn ze nagenoeg onmogelijk van je nagels af te krijgen. Je kan het nagelwiel hier kopen en kost €3,95.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een schattige nail art!

 2. Reply

  Super leuk gedaan, vooral die hartjes maken het af.

 3. Reply

  Wat een super mooie nail art! Deze zou ik ook wel op mijn nagels willen hebben πŸ™‚

 4. Reply

  Wat een super schattige maar toch strakke nail art <3 this!

 5. Reply

  Ah heel leuk gedaan, mooie kleuren heb je gebruikt.
  En wat een leuke rhinestones met hartjes πŸ™‚

 6. Reply

  Heel erg mooi! Wat zijn die hartjes enorm schattig!

 7. Reply

  Super leuke nail-art! Ik vind de hartjes erbij echt cute! πŸ™‚

 8. Reply

  Wat schattig! Ik ga deze een keer namaken, als dat lukt.

 9. Reply

  oeh erg gaaf πŸ˜€

 10. Reply

  Het ziet er echt leuk uit en die hartjes maken het helemaal af!

 11. Reply

  wat een onwijs leuke nailart is het weer geworden, super kleuren heb je gebruikt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge