Nailart || Hot Panthers Like Us

Ik wilde al een hele tijd een neon gradient maken met geel en roze. Tot mijn grote verbazing had ik geen gele neon lak in mijn stash, dus toen werd het hoogtijd om er een eentje aan te schaffen. Dat is Sun-Kissed van China Glaze geworden. Samen met een roze neon van Misa maakte ik een oogverblindende gradient.Ik lakte eerst mijn nagels in twee laagjes wit. Hoewel je Sun-Kissed denk ik ook wel los kan dragen, kan dat met Hot People Like Us van Misa niet. Doordat de twee lakken mengen ontstaat er een oranje kleur. Zo lijkt het net alsof je nog een neon oranje kleur hebt gebruikt. Alle twee de lakken bevatten shimmer, alleen Sunkissed net iets meer.

Even een tussenstapje. Ik vond het er wel grappig uitzien. Met Jo’Mina van Illamasqua maakte ik stipjes in allerlei vormen en maten.

En daarna maakte ik met een zwarte lak en dottingtool er een panterprint van.Β  Niet heel ingewikkeld. Ik gebruikte twee maten dottingtools. Voor de paarse stipjes gebruikte ik een grote dottingtool en voor de zwarte streepjes een kleine. Ik faalde helaas een beetje met mijn topcoat en bij een pantervlekje liep de zwarte lak uit. Gelukkig maar bij één vlekje en neit mijn hele nagel. Sterker nog, het viel me pas op toen ik de foto’s aan het uitkiezen was.

Maken jullie wel eens panterprint op jullie nagels?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  echt awesome pretty gemaakt πŸ˜€ me likey!

 2. Reply

  wat een onwijs gave nailart weer meis

 3. Reply

  Wat super leuk!

 4. Reply

  Zo leuk!

  β™₯

 5. Reply

  Ziet er erg leuk uit!

 6. Reply

  Hele toffe nailart!! πŸ™‚

 7. Reply

  Dit is echt super leuk, wat zijn dit lekker felle kleuren πŸ™‚

 8. Reply

  Wauw, zo leuk! Mooi gedaan

 9. Reply

  Wat een prachtige nail-art!

 10. Reply

  Heel leuk gedaan!

 11. Reply

  Wat super leuk gedaan

 12. Reply

  Wauw ik wil dit ook op mijn nagels ^^

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge