Nailart – Hogwarts Hall Windows

Ik was een beetje door mn lades aan het snuffelen en kwam een lak tegen die ik vorig jaar graag wilde hebben en maar 1 of 2 keer op heb gehad. Ik bedoel Essie Leggy Legend. Een mooie donkergouden lak met roze shimmers/miniflakies erin. Aparte kleur, bijzonder en fijn voor de winter. Ik besloot eroverheen te stempelen met een plate die ik nog nooit gebruikt had.


Essie Leggy Legend. Een fijne lak die met twee laagjes dekt. Ik vind de donkergouden kleur echt bijzonder. En dan alle roze stipjes ertussen. Verwijderen gaat wel wat lastiger; iets meer schrobwerk omdat de lak meer uit shimmers bestaat en die graag aan je nagels en huid blijven plakken.

De foto die je ziet is de preview van HeHe zelf, ik ben em vergeten op de foto te zetten, maar is misschien wel handig om te zien zodat je de stempel snapt. Je kan de imageplate hier online vinden.

Volgens mij moeten het stukjes raam van the Great Hall voorstellen. Ik vind ze supercool. Het schreeuwt niet Harry Potter, maar als je het snapt zie je het wel een beetje. Ik heb beide stempels gebruikt; de een is ‘positief’Β  en de andere ‘negatief’. Bij de een stempel je de kozijnen als het ware en bij de andere alleen het raam. Zo kan je dus kiezen of de stempellak je kozijnen zijn of dat je basiskleur de kozijnen zijn. Volg je me?


Zo zie je de roze shimmer er mooi doorheen komen.

More about Lin

Comments

  1. Reply

    Heel mooi gedaan
    Manon recently posted…De Blux box van Oktober | 2016My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge