Nailart || HNTM Geometric Nails

Hebben jullie Hollands Next Top Model gevolgd? Ik denk van wel, gezien mijn timeline elke maandag helemaal vol stond met #hntm. Weten jullie de aflevering met shoot in London, bovenop de dubbeldekkerbus nog? De nailart die ze daar droegen ga ik vandaag aan jullie laten zien.

Screenshots van de aflevering. Dat ziet er opzich niet zo moeilijk uit. Toch?

Begin met witte nagels. Ik lakte mijn nagels wit met twee laagjes MAX White en deed daarover een sneldrogende topcoat.

Ik ga mijn zwarte vakjes maken met acrylverf en een dun kwastje. Waarom acrylverf? Als ik een foutje maak kan ik mijn nagel gewoon schoonmaken met een watje met water. Zo hoef ik mijn nagels niet opnieuw wit te lakken.

Ik moet zeggen zo’n zwart kruisje op mijn nagels ook best leuk staat! Maar zwart wit is niet zo mijn ding. Misschien met een kleurtje eronder? Ik koos voor een van mijn nieuwe mintgroene lakken van P2 genaamd Frech Sister.

Hierboven swatches in de zon en hieronder in de schaduw. De echte kleur zit een beetje ertussen in. Dit zijn twee laagjes en de gel look ervan bevalt me goed. Lekker shiny!

En de lak mรฉt driehoekjes. Ik vind het zelf leuker zo. Ik vond zelf dat als je er 4 op je nagel kan maken, dat 9 ook kunnen. Dan moet je geen kruisje maken, maar een #.

Wat vinden jullie van zo’n print op je nagels?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Het ziet er echt leuk uit ๐Ÿ™‚

 2. Reply

  Erg leuk! Ik lette niet helemaal op die aflevering en baalde dat ik het niet goed gezien had. Blij dat jij het wel hebt gezien en ik nu ook weet hoe het moet.

 3. Reply

  Wat een leuke nailart. Fijn dat je het zo duidelijk laat zien. Vind beide kleuren erg leuk ๐Ÿ™‚

 4. Reply

  Vooral met de groene ondergrond vind ik hem heel gaaf, stukje kunst op de nagel haha

 5. Reply

  Mooie kleur blauw!

 6. Reply

  Weer een super mooie nail art

 7. Reply

  Heel erg leuk gedaan!

 8. Reply

  gaaf gedaan zeg ๐Ÿ˜€

 9. Reply

  Ik had het al gezien in HNTM, ik vind hem in zwart – wit het mooist.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge