Nailart || Hexagonale Glitter

Laatst kocht ik op Born Pretty Store een aantal potjes met glitter. Hexagonale glitter. Ik heb ze nu in het blauw, goud en roze. Ik wil nog een keer een nailart maken met alle 3 de kleuren, maar voor vandaag heb ik een nailart met alleen de blauwe glitters. Geinspireerd op deze nailart van Sarah.

De glitters kan je hier vinden op de born pretty store website. Ik heb nummer 5, 9 en 14. Ik weet niet hoeveel gram er in de potjes zit, maar het potje zelf weegt ongeveer 20 gram. Er zit in ieder geval vrij veel glitter in. Daar waar de pigment potjes van Essence kleiner waren dan verwacht, zijn deze een stukje groter dan ik had verwacht.

Ik heb $2.38 per potje betaald en geen verzendkosten. Dit komt neer op โ‚ฌ1,78 per potje.

Als basis voor deze nailart heb ik Gosh Holographic Hero gebruikt en daarover heb ik Sally Hansen Hard As Nails basecoat gebruikt als topcoat waar ik de glitters in heb gedrukt met een dottingtool. Daarover heb ik twee laagjes Essence Better Than Gel Nails Top Sealer aangebracht. Daarmee blijven de glitters wel een paar dagen zitten.

Zou jij zulke glitters kopen?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super gaaf gemaakt ๐Ÿ˜€

 2. Reply

  glequins! Nee, te veel werk voor mij om ze netjes neer te leggen (denk ik) xD

 3. Reply

  Wat een werk, maar wel een prachtig effect! Love it.

 4. Reply

  Echt heel erg leuk, ik heb ze ook alleen dan iets groter. Toch vind ik deze eigenlijk veel leuker!

 5. Reply

  Wauw dit is heel erg leuk, zeker voor een saaie zondag bijvoorbeeld ๐Ÿ˜‰

 6. Reply

  wauw dat is volgens mij echt een geknoei omdat netjes er op te krijgen haha niet voor mij weg gelecht wel leuk gedaan!

 7. Reply

  Ziet er gaaf uit!

 8. Reply

  Erg mooi en bijzonder, wauw!

 9. Reply

  Wat een super leuke nail art! Maar wat lijkt mij dat ook super veel werk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge