Nailart – Heart Hypnotic

Ik heb al wel eens een reciprocal gradient gemaakt. Ik geloof dat het letterlijk ‘werderkerend’ betekent. Een gradient van bv wit naar paars maken, laten drogen, striping tape erover en dan een gradient van paars naar wit erover. Ik heb zulke gradients al eerder gemaakt zoals hierย hierย en hoer. Ik dacht dat ik zoiets ook best kon maken met vinyls.


Ik begon met een laagje wit en daarover de gradiet. Van roze naar paars, naar blauw naar groen naar geel.

1. Vinyl opplakken. Dat is nog best een karweitje. Ik pak de vinyls met een pincet op van het vel. Het is gewoon een sticker in een speciale vorm.


2. Ik gebruik graag liquid latex om de lak van de gradient die op mm nagelriemen komt er weer makkelijk af te halen. Zo kan ik ook een klein beetje over de vinyl smeren.

3. Met een sponsje dep ik de kleuren over de vinyl heen.

4. Werk nagel voor nagel, want nadat ik de gradient gemaakt heb trek ik de vinyl er gelijk af. Zo krijg je het mooiste resultaat. Als je te lang wacht trek je draden van nagellak die al aan het drogen is.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh wauw dit heb je echt super gaaf gedaan!
  Nicole recently posted…January Favourites!My Profile

 2. Reply

  die gradient is perfection ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Look โ€“ Cupid Must Die.My Profile

 3. Reply

  Ohhh my, wat een prachtige kleurcombinatie, Ik word er gewoon vrolijk van als ik er naar kijk…
  petra recently posted…Essence, The gel nail polish , 45….Yummiiii …My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge