Nailart || Harlequin

Met striping tape kan je een hoop leuke dingen doen. Ik kijk altijd met open mond naar wat Sammy van The Nailasaurus ermee doet. Ik wilde een leukere nailart met de sand style lakken dan de quilt die ik maakte.Ik begon met een witte basislaag en gebruikte hiervoor mijn witte lak van Misslyn.

Daarna bracht ik de striping tape aan. Twee stukjes naast elkaar. Ik wilde een bredere witte ruimte tussen de gekleurde vakjes dan de striping tape dik is. Daardoor was het ook makkelijker om de vakjes in te kleuren.

Ik heb een animatie gemaakt om te laten zien hoe ik de nailart gemaakt heb. Het lastigste aan deze nailart is denk ik de striping tape evenwijdig opplakken. Je moet dus ook je tijd nemen om de tape op te plakken met een pincet.

Om de vakjes in te kleuren heb ik eigenlijk gewoon de kwastjes van de lakken zelf gebruikt, maar door het kwastje goed af te strijken, doe je niet teveel lak op je nagels. Omdat ik de sand style lakken gebruikte, heb ik er geen topcoat overheen gedaan. Daardoor zie je de randjes nog van de lak. Met een topcoat zou dat minder zichtbaar zijn.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  super gaaf πŸ˜€

 2. Reply

  Wauw! Alweer echt een prachtige nail-art!

 3. Reply

  Wow! Leuk gedaan!

 4. Reply

  Wat een prachtige nail art! Leuk dat je hiervoor nagellak hebt gebruikt met het ‘zand-effect’ πŸ™‚

 5. Reply

  Wat heb je dat leuk gedaan, leuke art!

 6. Reply

  Wat super mooi zeg, wow!

 7. Reply

  Prachtig !!!!!

 8. Reply

  OMG ontzettend mooi! Ik zou echt geen geduld met die tape hebben… wel erg gaaf dit!

 9. Reply

  Ow hij is echt mooi geworden!!! Ik heb nooit het geduld van die striping tape! Misschien toch eens gewoon geduld kweken!

 10. Reply

  oh leuk gedaan die sandstyle lakken zijn echt prachtig!

 11. Reply

  […] tijdje geleden maakte ik deze Harlequin nailart en later bedacht ik me dat het misschien wel leuk was om een gradient als basis te […]

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge