Nailart – Harlems Holo Flowers

In de zomer kwam ik in de DM in duitsland een bijzondere collectie tegen. Nieuwe Luxury Lacquers. Maar ik kon er praktisch geen informatie over vinden. Maar een paar swatches en het lag eigenlijk gewoon daar zomaar in de winkels ofzo. Nuja een kartonnen display ergens erbij.


De flesjes kende ik al. In het derde Catrice schap kan je ook van zulke lakken kopen. Deze zijn ook iets duurder dan de gewone. Ik heb met grote ogen toen allemaal glitter lakken gekocht en nooit meer geswathed :$ Ik weet niet eens of ik ze uberhaupt op heb gehad. o.o Oh. Later heb ik ook nog een matte liquid metal lak ofzo gekocht. Hmm misschien eens kijken of die nog te koop zijn?

In het schap waren een hoop creamy lakken. Leuk dat ze nu in een mooi flesje zitten, maar er zaten geen shimmers of glitters ofzo in. Die heb ik laten staan. Ik nam ‘alleen’ drie lakken mee waarvan twee holo lakken waaronder dus deze Harlem’s Holo Shake. De derde lak is er een bomvol blauwe shimmers en gebruikte ik in deze nailart.


De lak viel me op omdat het niet alleen holo is. Er zit nog een roze/paarse gloed doorheen. Die zie je neit altijd even goed, maar dat vind ik juist wel leuk. Een zilveren lak en dan af en toe roze of lila lijkt. Heel bijzonder. Maar als je er even snel naar kijkt valt dat niet op.

De stempel die erover zit is van MoYou. Ik gebruikte Pro Plate XL 10 (4e design). Ik wilde een stempel die ik nog niet gebruikt had en die niet te dicht is zodat je de lak eronder goed kan zien. Stom genoeg heb ik geen foto’s zonder stempel, maar ik vind het met wel mooier.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat mooi gedaan zeg. Ik vind de zilver-wit combinatie heel erg mooi.
  Nicole recently posted…Maybelline Baby Lips Peach Punch & Melon ManiaMy Profile

 2. Reply

  Wat een mooie combinatie zo met de stempels!
  Mirjam recently posted…Essie – Cashmere BathrobeMy Profile

 3. Reply

  Wat een gaaf effect
  Manon recently posted…Persoonlijk | Hallo, mag ik even klagen? #1My Profile

 4. Reply

  die holo is wel echt pretty ;D
  femketje recently posted…NOTD – Black, Silver & White.My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge