Nailart – Gradient met Decals

Mijn nailart la is best goed gevuld. Ik had nog een aantal decals liggen die ik graag uit wilde proberen. Ik besloot dat ik er een mooie gradient onder te maken.Ik hou van een hoop kleurtjes op mijn nagels, maar meer dan 6 krijg ik er niet op. Je ziet de 6e kleur al nauwlijks. Voor de gradient gebruikte ik deze lakken:
* OPI – Pinking Of You (roze)
* Catrice – I scream Ice Cream (lila)
* Catrice – Play It Blue (blauw)
* Catrice – Evergreen 60s (groen)
* Catrice – Make Fast At Tiffany’s (geel)
* Catrice – Bring Me Peach (peach)


Ik had deze mooie decals met daarop witte margrietjes nog liggen. Decals zijn een mooie manier om snel nailart op je nagels te krijgen. Je kiest een kleur en lakt je nagels daarmee. Wanneer je nagels droog zijn kies je je decals uit.

Ik knip zelf graag met een klein schaartje de decal uit. Je hoeft ze niet precies uit te knippen, maar ik vind het wel handig dat je nagel per nagel kan werken. Zorg dat de beschermende folie eraf is als je begint.

1. Neem een kommetje met daarin lauw water. Warm water hoeft niet perse, maar ik vind het zelf wel fijn dat ik geen koude vingers krijg. De decal moet een seconde of 10 misschien 20 in het water. Ook maak ik mijn nagel nat.

2. Na de 10 tot 20 seconde haal ik de decal er met een pincet uit. Hoeft niet perse, maar zo kan ik de decal niet kapot maken bij het uithalen.

3. De decal is los van het papiertje en kan je zo op je nagel schuiven. De onderkant (die op het papiertje zat) is nu kleverig en je schuift de decal zo horitontaal je nagel op. Omdat je nagel een beetje nat is kan je deze nog rondschuiven en plaatsen zoals je het wilt. Mocht je de decal nog willen verplaatsen kan je je nagel weer een beetje nat maken en nog een beetje schuiven, maar wees daar voorzichtig mee!

4. Topcoat eroverheen om je decal te beschermen. Anders zou je ze na een keer je handen wassen je decal kwijt zijn en dat is jammer. Je kan ze dus ook niet hergebruiken.


Is het resultaat niet mooi? Je hoeft natuurlijk geen gradient te maken, maar je kan je nagels in een handomdraai omtoveren. Je hoeft niet met een penceel aan de slag of met een stempelkussen. Iedereen kan dit. En je hoeft niet elke nagel te voorzien van decal, maar je kan ook bijvoorbeeld alleen voor je ringvinger kiezen.

Ik hou van zulke pastel gradients. Ik heb ze al wel vaker gemaakt. Voor dierendag, met glitters, met Striping tape.

Decals zijn er met vele patroontjes te vinden. Meestal kosten ze niet zo heel veel, deze kostte 99 cent.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw wat een toffe combinatie πŸ™‚ Het resultaat mag er echt zijn.
  Beau recently posted…Inspiratie: Positiviteit behouden in 2015My Profile

 2. Reply

  Wat een mooie gradient, vind hem heel romantisch! πŸ™‚ En mooie decals ook, werkt zo fijn!
  Mirjam recently posted…Swatch: O.P.I. – Muppets World TourMy Profile

 3. Reply

  Ik vind deze echt ontzettend mooi! β™₯ Die gradient maar ook de decals, het past echt perfect bij elkaar.
  Sarah recently posted…Review: MAC Cremecup & Please meMy Profile

 4. Reply

  Wauw mooie gradient! Leuke decals ook!
  Ilse recently posted…Review Essence Nail polish set- Come to TownMy Profile

 5. Reply

  Heel mooi die gradient, de bloemetjes passen er erg mooi bij πŸ™‚

 6. Reply

  Prachtige romantische combinatie! Het zou zo een valentijn nail art kunnen zijn!
  Wendy (MissPinkyNails) recently posted…Nail Art *Winter*My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge