Nailart: Gradient & Dots

Nailart is echt iets waar ik tijd voor moet maken. Met dat mooie weer zat ik uiteraard buiten en toen pakte ik mijn mandje met nailart spulletjes erbij en wat nagellak en ging aan de slag.

Ik begon met een gradient van twee neons van Diamond Cosmetics (Urban Legend en Danger Zone Too). Deze komen beide binnenkort online en drogen beide matte op. Daaroverheen heb ik met Party Hearty (zilver) en met Monarch Masquerade (paars) stippen gezet met twee verschillende dottingtools. Daaroverheen heb ik Fairy Dust van China Glaze; een holografische topcoat en vervolgens een matte topcoat. Aan de ene kant vind ik de nailart heel erg geslaagd en aan de andere kant vind ik de stipjes erop niet leuk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw er leuk gedaan zeg! Al vind ik de glitter erbij Γ­etsje te veel..

  xoxo

 2. Reply

  ik vind het wel leuk, vooral met de glitters er bij πŸ˜€

 3. Reply

  Erg leuk gedaan, lekker vrolijk! πŸ˜€

 4. Reply

  Ik vind dat je dit erg leuk hebt gedaan, en idd wat Helen zegt lekker vrolijk! Daar hou ik wel van!!!

 5. Reply

  Wauw hoe doe je dat toch elke keer weer! Mooi πŸ™‚

 6. Reply

  Die stipjes zijn juist leuk !
  Heel mooi gedaan.

 7. Reply

  Eigenlijk best simpel, maar vind hem wel erg leuk πŸ™‚

 8. Reply

  Wat leuk zeg!!

 9. Reply

  Hele mooie nail art πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge