Nailart – Gradient Chevrons

Ik maak niet zo heel vaak nailarts meer met chevrons. Ik rommelde laatst door mn la met nailart spulletjes en bedacht me dat ik mn nailart vinyls niet zo vaak gebruik als ik eigenlijk zou willen. Tijd om dat te veranderen!

Laatst maakte ik deze dubbele nailart en die zette me aan het denken. Door gradients te maken van links naar rechts en dan met een nailvinyl zou je alles van de gradient zien. Ik zag laatst deze nailart van ruim twee jaar geleden en het was een beetje 1+1 is een nieuwe nailart.

Ik begon met deze gradient. Ik heb wel even snel net na het maken een foto gemaakt, maar niet meer nadat ik de latex eraf haalde. Van geel, naar mintgroen naar lila.

Na mn eerste horizontale gradient deed ik er een laagje sneldrogende topcoat over en wachtte ik tot deze droog. Dat duurt ongeveer 20 minuten tot een half uur. Voor Nailvinyls je zeker weten dat je ondergrond droog is. Daarna plakte ik er nailvinyls in de vorm van chevrons op. Een nieuw laagje liquid latex en dan een nieuwe gradient eroverheen stempelen. Ik koos voor peach-roze-paars-blauw.

 

More about Lin

Comments

 1. Reply

  weer erg gaaf gemaakt ;D
  femketje recently posted…Look – Rainbow.My Profile

 2. Reply

  Mooi zeg! Mooie kleurencombi ook.
  Astrid recently posted…Makeup Revolution Hot Spice blush reviewMy Profile

 3. Reply

  Wat heb je dit mooi gemaakt!
  Mariska recently posted…JBL GO rozeMy Profile

 4. Reply

  Prachtig! Mooie kleurencombo
  Natasja recently posted…Review Vichy Capital Soleil Dry Touch Zonnecréme 30 SPFMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge