Nailart – Golden Leafs

In Duitsland kocht ik een gouden lak. Met kerst ga ik altijd sneller door gouden lak. Ik vind het altijd mooi staan en ben eigenlijk altijd op zoek naar een nieuwe. Deze van Maybelline kreeg ik eigenlijk niet uit mn gedachte. Ik zag em staan en heb deze in nederland twee keer in mn handen gehad. Toen ik deze in Duitsland zag voor minder moest deze mee. En wauw.


De lak is een beetje streperig, maar dat komt door de shimmer. Een mooie metallic gouden lak. De shimmer vind ik erg mooi. Dit zijn maar twee dunne laagjes. Ik was erg verbaasd. De eerste is namelijk erg waterig en bij de tweede dekt het compleet. De lak brengt makkelijk aan en kwastje is breed.

Laatst kocht ik een aantal imageplates van Born Pretty Store. Onder andere deze… nummero 48. Ik heb de plate een hoop voorbij zien komen met het grote design. Reverse stamping en dergelijke. Mijn oog viel vooral op een ander design. Ik stempelde deze met zwart en liet deze op mijn stempel zitten. Met een klein kwastje heb ik allemaal stukjes ingekleurd. Paars, donkerrood, goud, mintgroen, lila. Allemaal kleuren die ik mooi bij elkaar vond passen. Nadat je alles hebt ingekleurd; nog een laagje topcoat erover en laten drogen. Dan kan je het een paar uur later van je stempel afhalen en heb je een decal. Deze kan je op maat knippen. Ik bracht een dun laagje sneldrogende topcoat aan op de decal en op mijn nagel. Door nieuwe nagellak wordt het weer een beetje zacht en kan je het makkelijk in vorm drukken.


Ik vind decals maken erg leuk, maar het opplakken is nogal een karwij. Soms bobbelt het nogal, of soms denk je dat je nagels droog zijn en stoot je tegen je tafel aan. Nog een laagje topcoat erover kan ook wel helpen.

More about Lin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge