Nailart || Gold Ice

Ik had vandaag mn laatste kerst nailart online kunnen zetten, maar ik was een beetje klaar met kerstmutsjes en kerstboompjes. Ik ging voor sneeuwkristallen op mijn nagels.


Ik begon met een witte basis. Met een klein kwastje maakte ik een streepje en daarover heen een X. Door V’tjes aan elk streepje te zetten krijg je allemaal VVVVVVV in een cirkel en die vormen een mooi sneeuwvlokje. Rhinestone in het midden, stipjes erom heen, topcoat erover en klaar.

De gouden lak die je ziet komt uit de Metal Glam collectie en heet 01 Steel-ing the scene. Beetje stom dat de gouden topcoat ook zo heet. Ik vind het wel een mooie kleur goud. Bijna rose goud. Binnenkort komen nog swatches, want ik heb 3 van de metal glam lakken.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Ziet er heel pretty uit!

 2. Reply

  Heel gaaf! Vind deze kleurencombi ook echt erg tof

 3. Reply

  Super leuk gemaakt!

 4. Reply

  Wauw zo mooi!

 5. Reply

  Ziet er mooi uit!

 6. Reply

  oeh pretty πŸ˜€

 7. Reply

  dat heb je mooi gedaan!

 8. Reply

  Mooi gedaan alweer!

 9. Reply

  Mooie nail-art, je hebt ook hele mooie nagels zeg! πŸ™‚

 10. Reply

  mooi gedaan meis, mooie kleuren heb je gebruikt

 11. Reply

  Wauw weer erg mooi ! πŸ™‚

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge