Nailart || Gold End

Soms vind ik een gradient qua kleur leuk, maar vind ik het te leeg nog. Meestal doe ik er een glitterlak overheen, maar ik besloot nu eens een dottingtool te pakken en er iets totaal anders van te maken.Ik maakte een gradient met 3 Catricelakken: Purple Reign, Fuchsiarama, Earnie & Birdy. Daaroverheen plakte ik palkband en maakte mijn tips goud met NYC Full Metal Jacket. Ook zette ik met full metal jacket stipjes over het paarse heen. Ik vond de gradient niet zo mooi geworden bij het paarse, dus dat kon ik zo mooi verbergen. Niet dat jullie denken dat mijn gradients altijd perfect worden. Ze mislukkig hier ook regelmatig.

En als extra nog even twee foto’s van de vijver.


More about Lin

Comments

 1. Reply

  Woww, prachtig !!!
  Ik heb gisteravond ook een mislukte gradient gemaakt en die gaat er vandaag gewoon af , valt niks meer van te maken !! lol

 2. Reply

  Leuk gedaan!

 3. Reply

  Wauw, wat gaaf! En orgineel πŸ™‚

 4. Reply

  Best druk but i like it! β™‘

 5. Reply

  Vind de tips persoonlijk niet zo maar de rest van de art vind ik wel heel mooi

 6. Reply

  Oh wauw, prachtig gedaan! Hele mooie combi zo met dat goud.

 7. Reply

  Wow, heel erg mooi gedaan!

 8. Reply

  Wat een mooie nailart en wat heb je dit leuk bedacht πŸ™‚

 9. Reply

  Wow echt heel erg leuk gedaan weer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge