Nailart || Get The Romance Started

De derde en voorlopig laatste romantische nailart. Ik hou van lichtroze dus het was alleen een kwestie van een leuke lak uitkiezen en bedenken wat ik wilde maken. Ik wilde wel weer eens stempelen. En dus stofte ik mn imageplates af.


Get the party started is een nieuwe, supermooie glitterlak van Essence. Ik moest denken aan kitch me if you can van catrice, maar de glitters zijn toch iets anders. Get the party started heeft grote zilveren en paarse hexagonale glitters, middelgrote roze glitters en zilveren holografische miniglitters. Su-per mooi! Ik zeg een must have. En voor €1,99 is het niet duur.

Ik koos voor een aantal imageplates. Ik gebruikte een vlinder van Konad M20, een bloemetje van Konad m28 en bijna de helft van deze essence imageplate. Ik heb geen idee welke dit is, want essence gebruikt geen nummertjes. Ik gebruikte nog een hartje van konad m2, maar die ben ik vergeten op de foto te zetten.

Ik gebruikte Bourjois rose merveille. Ik bracht twee laagjes daarvan aan, dan een laagje van get the party started. Nog een derde laagje van rose merveille om het dekkend te maken, dan nog extra glitters en een sneldrogende topcoat. Ik heb gestempeld met OPI push and shove. Op je nagels zie je mss elk putje en krasje, maar voor stempelen is deze perfect. Ik ben niet zo goed met stempelen, maar met push and shove gaat het vrij makkelijk.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Oh so pretty!! <3

 2. Reply

  Ontzettend schattig, maar ik ben veelste lui om aan de slag te gaan met stempelen πŸ™‚

 3. Reply

  Heel schattig dit!

 4. Reply

  Wat ziet dit er leuk uit πŸ™‚

 5. Reply

  Wat een schattige nail art!

 6. Reply

  woaahh pretty πŸ˜€

 7. Reply

  Wauw echt een super mooie nail art look! Ik heb er helaas geen geduld voor haha, maar als ik dit dan weer zie, krijg ik gelijk zin om het bij mezelf te doen!

  x

 8. Reply

  Super leuk!!
  De kleurtjes zijn ook super schattig en leuk bij elkaar!

 9. Reply

  Leuke nail-art! Ik moet ook maar eens aan de slag met stempelen πŸ™‚

 10. Reply

  een beetje druk maar wel super leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge