Nailart – Geometric Lament

Ik hou van geometrice nailart. Ik vind het heel tof om te maken omdat het priegelwerk is. En daarmee is het tegelijkertijd ook af en toe een bron van frustratie omdat je je lijntjes en hoekjes netjes moet maken. Lament met lament.

Toen ik begon met de nailart wist ik dat ik pastel kleuren wilde gebruiken. Ze zijn misschien neit allemaal even pastel, maar ik vond de kleuren heel leuk bij elkaar passen. Ik heb hier van links naar rechts Illamasqua Lament, Technic Light Blue en Herome WIC Essaouira staan.


Ik heb er helaas geen foto van gemaakt, ook niet met mijn telefoon, maar ik begon met een basecoat en ik heb met een witte striper mijn basislijntjes gemaakt. Ik heb een poging gedaan om in een bewegend plaatje te laten zien hoe ik het gedaan heb.

Het is vooral rustig werken en steeds nieuwe lak pakken zodat je steeds vloeibare lak hebt. Ik heb er mijn tijd voor genomen en een klein kwastje gebruikt.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Super leuk gedaan!

 2. Reply

  gave kleurencombinatie πŸ˜€

 3. Reply

  Wauw echt heel mooi gedaan!

 4. Reply

  super mooi gedaan!

 5. Reply

  Enorm gaaf gedaan!

 6. Reply

  Mooi gedaan!! Geeft echt een leuk effect!

 7. Reply

  wauw dat heb je tof gedaan lin, ook met dat plaatje, leuke kleuren heb je ook weer gebruikt, tof!

 8. Reply

  Erg leuk gedaan! Ik vind vooral de combi van kleuren prachtig. Leuk met dat gifje er bij! πŸ˜€

 9. Reply

  Ohh dit is echt prachtig! De gradient is mooi gedaan en het blokjes patroon vind ik ook erg leuk! Toffe kleurcombinatie ook!

 10. Reply

  Wat een mooie kleuren. Je hebt er weer een geweldige nailart van gemaakt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge