Nailart – Game of Thrones – Mother of Dragons

6 April gaat Game of Thrones verder. Ik heb onwijs veel zin in een nieuw seizoen. Ik heb de boeken niet gelezen, alleen het eerste en ik moet zeggen dat dat vrij goed verfilmd is. Ik hoor dat ze in seizoen iets meer afwijken van het boek. Ik ben denk ik een van de weinige die niet schrok van de Red Wedding. Ik had het wel zien aankomen. Mijn favoriete personage is vanaf het eerste moment al Daenerys Targaryen en ik wilde al een hele tijd een nailart maken geinspireerd op Dany. Ik heb al wel een Targaryen-draken nailart gemaakt.

Mijn inspiratie voor deze nailart was de blauwe jurk die ze in Qarth droeg. Ik begon met een lichblauwe lak. Hiervoor koos ik NYC Rain Drops. Om het gouden patroontje te maken gebruikte ik de saran wrap methode. Ik heb twee laagjes van de licht blauwe lak goed laten drogen. Daarna heb ik er een laagje gouden lak over aangebracht en gelijk daarna een stukje plastic folie erin gedept. Het folie kan verpakking van bv reclame folders zijn of een stukje huis/vershoudfolie. De lak moet nog nat zijn. Het liefst zo snel mogelijk het folie in de lak deppen. Door het propje van de folie haal je ongeveer de helft of misschien iets meer weg en krijg je een heel apart patroontje. Je hoeft waarschijnlijk maar twee of drie keer te deppen.

Om de gouden kortset/riem te maken koos ik voor een stempel. Een van Essence. Omdat ik al goud had gebruikt in de saran wrap had het niet zo veel nut om met goud te stempelen. Dat zou alleen maar wegvallen. Ik mixte zwart met goud en stempelde de bovenkant van mijn nagels ermee. Met de gouden, zwarte en een bruine lak maakte ik de de ketting na die aan de ‘riem’ hangt. Na het opruimen hoef ik alleen nog maar een topcoat aan te brengen.

Kijk (en/of lees) jij Game of Thrones?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat een geweldige nail art!

 2. Reply

  Erg leuke nailart!
  Dailynailsart recently posted…The Furry Friend TAGMy Profile

 3. Reply

  Wauw, wat ontzettend mooi!
  Maxime recently posted…The beauty blogger TAG!My Profile

 4. Reply

  Wauw tof gedaan! Past er goed bij
  Angelique recently posted…Rimmel London Scandaleyes 005 NudeMy Profile

 5. Reply

  erg gaaf gemaakt ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…Orabrush Review!My Profile

 6. Reply

  Super gaaf gedaan!
  Dionne recently posted…Shoplog | H&M, Etos & KruidvatMy Profile

 7. Reply

  Oh die heb je mooi gemaakt ๐Ÿ™‚ mooie kleuren!
  Mariska recently posted…Happinez mindstyle magazineMy Profile

 8. Reply

  Wat een tof idee! En het resultaat is echt prachtig geworden!
  Mandy recently posted…Wedstrijd bij Zalando: Win โ‚ฌ250 shoptegoed!My Profile

 9. Reply

  Heel gaaf gemaakt!
  Paola recently posted…Budget blueMy Profile

 10. Reply

  Super mooi!
  Beau recently posted…Birthday Wishlist!My Profile

 11. Reply

  gaaf gedaan. ik ben aan het wachten tot seizoen 4 in Amerika op tv komt en ben nu het vijfde boek aan het lezen. ben dol op de serie en de boeken
  tamara recently posted…Tag: Mijn alfabetMy Profile

 12. Reply

  Oh da’s mooi zeg! Vooral dat goud over blauw doet het hรฉรฉl goed!
  Nathalie recently posted…Nail Art: Stone Cold HeartbeatMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge