Nailart – Galactica

Ik hou van de ruimte, nevels sterren, zonnen, you name it. Ik vind het dan ook super dat er nailart van te maken is, maar om eerlijk te zijn houd ik niet van zwarte nagels. Ik vind het te donker en ik heb liever gekleurde nagels. Ik zie steeds vaker op iphone hoesjes paarse en roze galaxy’s en ja, waarom niet. Pastel galaxy. I like!


Ik begon met twee laagjes van China Glaze For Audrey. Voor de galaxy nails gebruikte ik Kinetic Candy, Sweet Hook en Gothic Lolita. 4 lakken van China Glaze die ik er erg goed bij elkaar vind passen. Je ziet weinig verschil tussen For Audrey en Kinetic Candy, maar misschien juist goed dat het makkelijk in elkaar overloopt.

Ik heb een sponsje gebruikt. Elke hoekje van het sponsje een andere kleur lak en maar deppen tot je de je het gewenste effect hebt.


Verder heb ik een holografische topcoat gebruikt. Have an Ice Day van Catrice is zo’n lak. Ik heb zelf ook nog Fairy Dust van China Glaze, maar ik gebruikte Just Fantastic van P2. Met een witte striper maakte ik sterren en met een dottingtool zette ik stipjes.

Verder kon ik het niet laten om een matte topcoat erover te doen. Ik vind het zelf een stuk mooier met matte topcoat. Ik weet niet waarom. Het lijkt een stukje platter ofzo en de holografische glitters zijn net zo holografisch met en zonder matte topcoat.


Iets waarvan ik niet weet of ik het nog een keer zal doen is lak in de vorm van een ster met remover en een kwastje weghalen. Ik vond het in eerste instantie een leuk idee, maar nu ben ik daar niet zo zeker meer van. Ik heb met een kwastje en remover gewoon net zo lang geveegd totdat de lak allemaal weg is. Duurt even en de lijntjes zijn niet superscherp. Daarom heb ik met een striper een randje gemaakt.

Welke kleuren zou jij gebruiken voor een galaxy nailart?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig! Zo mooi met de ster! Love stars! <3

 2. Reply

  errug gaaf Lin πŸ˜€
  femketje recently posted…Photo Of The Week: In For The Kill.My Profile

 3. Reply

  Wauw, echt gaaf!
  Beau recently posted…Geocaching: wat is het?My Profile

 4. Reply

  Wat een mooie galaxy nagels, leuk met deze kleuren!

 5. Reply

  Dit heb je echt super gaaf gedaan!
  Manon recently posted…Mascha; Happy LifeMy Profile

 6. Reply

  Ik vind hem echt heel leuk geworden! Prachtig met die pasteltinten πŸ™‚
  Mirjam recently posted…Nailart challenge #3: Favorite movieMy Profile

 7. Reply

  Deze vind ik zo mooi! Heb hem al gezien πŸ™‚
  Mariska recently posted…Chilly gelMy Profile

 8. Reply

  Oeh, heel mooi gedaan.
  Liefs, xxxx

 9. Reply

  Wauw mooie galaxy nailart! Mooie pasteltinten heb je gebruikt
  Ilse recently posted…NagelverzorgingsproductenMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge