Nailart || From Norway With Love

Na mn kerstsweater, wintermuts en andere spulletjes met noorse print moest ik natuurlijk wel een nailart maken met zo’n print. Ik weet dat er stamping plates van zijn, maar ik ben niet zo goed in stempelen. Freehand it is.

Ik lakte mijn nagels wit met drie dunne laagjes van Yes Love 337. Daarover mijn geliefde topcoat van Essence (better than gel nails top sealer) en toen was het een rode kleur kiezen. Het moest een creamy rode kleur zijn en ik kwam bij China Glaze With Love uit. Deze komt uit de kerst collectie van vorig jaar. Een dun kwastje en een uur later stond dit op mijn nagels. Ik kan niet echt zeggen hoe ik het gedaan heb.

Voor de kerstster op mijn wijsvinger begon ik met een + en en x over elkaar. Daarna probeerde ik er dakjes tussen te maken. De blaadjes zijn niet even groot geworden. Verder heb ik inspiratie uit mijn rok gehaald. Het rendier begon als twee ovaaltjes met pootjes. De kerstboompjes zijn 3 driehoekjes boven elkaar met een blokje eronder. Het ijskristal is een | met een X dat aan elk stokje 2 v’tjes heeft.

Wat doet jou aan kerst denken?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Echt mooi! πŸ™‚

 2. Reply

  Heel gaaf!! Super mooi gemaakt πŸ™‚

 3. Reply

  Ah super strak gedaan! Helemaal matchy met je kerstrtrui πŸ˜‰

 4. Reply

  Awesome nail art, lekker winters! en gezellig πŸ˜‰

 5. Reply

  woah wat een details πŸ˜€

 6. Reply

  Heerlijke winterse nail art!

 7. Reply

  Ongelofelijk dat je dit voor elkaar hebt gekregen, echt heel knap en
  erg leuk πŸ™‚

 8. Reply

  Hij is echt geweldig geworden! Mij doet het enorm aan Zweden denken aangezien daar ook alles in die patronen is πŸ˜‰ Maar goed dat doet er niet toe πŸ˜› Hij is erg tof!

 9. Reply

  Super mooi gedaan! πŸ™‚

 10. Reply

  heel erg leuk en super handig die animatie van hoe je hem gemaakt hebt.

 11. Reply

  Wauw, wat een prachtige nail-art!

 12. Reply

  Heel erg leuk!

 13. Reply

  Dat heb je weer leuk gedaan Lin! De kleur rood vind ik trouwens erg mooi!

 14. Reply

  Wauw zo mooi! En die animatie

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge