Nailart – Flowers from Hawaii

Ik vind stempelen steeds leuker. Vooral ook omdat het steeds beter lukt. Ik was een beetje wat aan het proberen en ik had toch heel snel een leuke nailart die ik toch nog wil delen!


Ik begon met twee laagjes van Yes Love W33. Een neon roze lak die ik maar moeilijk op de foto krijg. Ik bracht twee laagjes aan, maar daarmee was de lak nog niet dekkend. Gek dat ik mijn nagelranden toch niet door de lak heen zie.

Daarover bracht ik 1 laagje van Nfu Oh 38 aan. Je ziet de flakies het beste over zwarte lak, maar ik vind het juist wel leuk over een gekleurde lak. Onder bepaalde hoeken zie je de flakies toch nog best goed. Een leuke extra als het ware. Meestal lijken de flakies groen/geel.

Maar onder sommige hoeken lijken de flakies ook paars/blauw. Ik wachtte een tijdje tot de lakken droog waren en heb daarover gestempeld met MoYou Pro Imageplate 10. Nu heb ik mijn nagels een haartje korter gevijld en nu passen de stempels op de moyou plates een stuk beter. Heel tof! Het is dezelfde plate waarmee ik deze en deze rozen nailarts mee maakte.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Leuk en vrolijk!
  NailTalk recently posted…Spam je blog!My Profile

 2. Reply

  Ah dat ziet er mooi uit
  Manon recently posted…2 nagellakken en 2 lipsticks voor ValentijnsdagMy Profile

 3. Reply

  gaaf met die flakie er onder ๐Ÿ˜€
  femketje recently posted…โค 10 Jaar Liefde โคMy Profile

 4. Reply

  Wauw heel mooi!

 5. Reply

  Hele toffe nailart!

 6. Reply

  Wauwie, heel mooi!
  Linda / Oh My Beauty recently posted…Smokey Eyes met de Max&More Make-up Set (Action)My Profile

 7. Reply

  Gaaf! Ik heb ook zo’n zin om weer te stampelen, maar m’n nagels zitten niet echt mee de laatste week. Ik zag ‘m al voorbij komen op IG en dacht, wat zijn die groene ‘dingetjes’ nou. Maar het is natuurlijk die prachtige lak van Nfu Oh!
  Lisanne recently posted…Zaterdag Mamadag | Een meisje of een jongen? รขย™ยฅ Old Wives TalesMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge