Nailart – Far From Home

Toen ik de Velvet Satin lakken van Kiko uit mn tas pakte dacht ik gelijk ‘deze zijn perfect voor een gradient’. Ik zette de lakken klaar en begon met mn gradient en ik zag wel waar ik uit zou komen.


Ergens leek het me leuk om de gradient matte te houden, maar dat zag er te bobbelig uit door het deppen met de spons. Ik besloot mijn nieuwe topcoat van Essence erover te doen. De topcoat uit de Winter? Wonderful! collectie is echt prachtig en zit vol met translucent glitters. In bepaald licht ziet het er of geel of oranje of groen uit. Beetje zoals flakies, maar dan steeds in dezelfde ronde vorm maar wel in verschillende maten. Leuke extra is dat de topcoat niet alleen glitters heeft, maar ook nog een hoop oranje shimmers. Daarom is het wel handig voor onder een stempel en soms minder handig om over een stempel heen te doen. Ik heb er nog overheen gestempeld met Born Pretty Store Plate 48. Een plate die ik laatst al op een andere manier gebruikte.

Ik heb een hoop lakken, maar deze topcoat vind ik wel een erg leuke toevoeging aan mn stash. Nu bij Kruidvat en Trekpleister te koop voor €1,99

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Prachtig gedaan! Ik kende deze lakken van Kiko nog niet.

 2. Reply

  Oeh heel leuk gedaan!
  Nicole recently posted…Tarte Tartelette In Bloom Eyeshadow PaletteMy Profile

 3. Reply

  Heel mooi gedaan. IK heb 4 lakken van kiko en vind ze erg fijn
  Manon recently posted…Beauty- Fashion & Lifestyle boeken die ik nog wil hebbenMy Profile

 4. Reply

  love die glitter topcoat πŸ˜€
  femketje recently posted…Look – Pink On Vday!My Profile

 5. Reply

  Ziet er heel erg mooi uit en ook echt ook zo leuk winters β™₯
  Mariska recently posted…Verlaten kerken, kapelletjes en kloostersMy Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge