Nailart || Fantasy Tape

Vorige week liet ik deze nailart zien. Ik had striping tape op mijn nagels geplakt en erover heen gelakt. Dat was een van de manieren waarop striping tape gebruikt kan worden. Je kan de tape natuurlijk ook gewoon op je nagels plakken. Gezien ik van de week al 18 nieuwe rolletjes striping tape binnenkreeg kon ik het niet laten om daarmee te spelen.

Na de basecoat lakte ik mijn nagels met twee laagjes van Faux Pas. Daarover bracht ik een laagje van Max Factor Fantasy Fire aan.

Van de rolletjes striping tape koos ik een zilvere en een paarse uit. Beide zijn effen. Dat zeg ik erbij, want er zijn ook rolletjes striping tape met holografische glittervlakjes erop. Ik besloot op elke nagel een ander patroontje te maken.

Nadeel van striping tape op je nagels gebruiken is dat ondanks de twee laagjes topcoat die ik erover aanbracht, de tape nogsteeds een beetje loslaat langs de randjes. Alsof de topcoat op de tape niet zoveel zin heeft en gewoon loslaat, waardoor de tape ook loslaat.

Striping tape kan je bij nederlands webshops meestal voor ongeveer €1,- per rolletje krijgen. Als je op eBay kan bestellen raad ik dat aan, want je kan voor 2 of 3 dollar ongeveer 20 rolletjes kopen. Gewoon zoeken naar ‘striping tape’.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauwie,, heel mooi weer πŸ™‚

 2. Reply

  ERg gave nail-art, heel mooi gedaan! Ik ga denk ik ook eens van die tape bestellen.

 3. Reply

  Leuk gedaan! Ik heb toevallig ook een artikel online staan waarbij ik met stripe tape geknutseld heb. Lekker even priegelen met tape πŸ˜€

 4. Reply

  Gorgeous gedaan! :3

 5. Reply

  Heel erg mooi!

 6. Reply

  Oooh wat mooi!

  β™₯

 7. Reply

  Heel mooi en gaaf gedaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge