Nailart – Easy Summer Aztec

Ik denk dat ik vandaag een van de makkelijkste nailarts laat zien die ik ooit gemaakt heb. Alles wat je nodig hebt is een dottingtool en een aantal kleuren die je mooi vind.Ik begon met een witte basislaag. Ik wilde de kleuren mooi uit laten komen. Ik heb een aantal witte lakken die voor ~85% dekken met 1 laagje en dat was voor mij voldoende. Die liet ik goed drogen en begon daarna.

Ik begon met geel. Ik heb eerst een band gemaakt van geel met het kwastje van de nagellak.

Daarna is het simpel. Gewoon met een dottingtool stipjes zetten naast elkaar. En dan elke rij een andere kleur. Hangt een beetje van je dottingtool af hoe groot deze is en hoe breed je de kleurband wilt hebben of je er niet nog een rij stipjes onder moet zetten.

Het is een makkelijke nailart die misschien wat meer tijd inneemt, maar ik vind het een supertoffe look. Van een afstandje lijkt het zelfs een gradient, maar dan zonder al het gedoe met een sponsje en dat je helemaal onderzit en de vele laagjes voor complete dekking.

Ik was benieuwd hoe het eruit zou zien met een stempel erover. Ik bladerde door mn imageplate mapjeen kwam mn aztec plates tegen. Ik gebruikte de BP-L010 plate. Ik vind het supertoffe designs, maar ik kreeg deze echt niet fatsoenlijk op mn creative stempel. Door de horizontale banen zie je rand van de stipjes minder en dan lijkt het echt op een gradient. I like.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wauw heel mooi en het ziet er inderdaad zomers uit.
  Manon recently posted…Miss Sporty Lasting Color Gel Shine NagellakMy Profile

 2. Reply

  Ziet er echt heel gaaf uit! Veel werk al die stapjes, maar het resultaat is wel echt tof!
  Astrid recently posted…Winactie: Essence vintage rose eye paletteMy Profile

 3. Reply

  Heel gaaf Lin!
  Natasja recently posted…Lacquester Electra & I am Duddits 2My Profile

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge