Nailart || Double Spotted

Iets wat ik graag zou willen, maar toch eigenlijk niet kan is watermarblen. Ik kijk met open mond naar filmpjes hoe mensen in een handomdraai een prachtige watermarble maken alsof het niets is. Wat me nog net aan wel lukt, is 1 kleur nagellak op het wateroppervlakte verdelen. Gezien ik dat kan, lukt deze ‘namaak spotted’ ook.

Ik ben begonnen met twee laagjes van Catrice Salmon & Garfunkel. Ik had al een bekertje met lauw water klaar staan. Ik geloof dat het water een tijdje moet staan omdat het op kamertemperatuur moet zijn. Ik heb een kleine spuitflacon gevuld met nagellakremover.

Ik heb twee druppels Illamasqua Muse op het wateroppervlak laten vallen, deze verspreidde zich en ik heb daarover nagellakremover gespoten en mijn nagel (met plakband op mijn huid) in de lak gedoopt. Toen ik deze nailart op instagram postte kreeg ik gelijk vragen over een filmpje, dus daar ga ik nog eens tijd voor maken!

De nailart heeft double spotted, omdat ik dit nΓ³g eens herhaald heb. Per nagel heb ik een andere kleur gekozen. Ik koos voor licht roze, geel, mintgroen en licht paars. Als laatste heb ik nog een laagje Essence Cool Breeze erover aangebracht.

Zijn er meer mensen die hierover een filmpje willen zien?

More about Lin

Comments

 1. Reply

  gaaf bedacht πŸ˜€ mooie kleurencombinatie ook!

 2. Reply

  Wauw, wat mooi gemaakt!

 3. Reply

  Wat leuk gedaan! Ik moet het ook echt eens gaan proberen.

 4. Reply

  Gaaf!! πŸ™‚

 5. Reply

  Wat super gaaf! En ja, filmpje graag, watermarble is voor mij ook bijna niet te doen!

 6. Reply

  Wat mooi zeg!! Echt een soort onderwater-koraalrif-idee krijg ik er bij πŸ™‚ Had die DIY-spotted al eerder gezien maar nog niet geprobeerd.. maar eens een spuitflesje kopen en dit proberen dan πŸ˜€

 7. Reply

  Mooi! Je wijsvinger vind ik het mooist

 8. Reply

  Ziet er echt tof uit!

 9. Reply

  Wat ziet dit er geweldig uit, echt heel erg mooi en als het niet te lastig is, zou ik hier graag een filmpje van willen zien.

 10. Reply

  kleine kunstwerkjes

 11. Reply

  Ik ben erg benieuwd hoe je dit hebt gemaakt! Het ziet er super geweldig uit!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge