Nailart || Double Reverse Gradient

Een dubbele gradient maakte ik al eens, maar op dezelfde nagel nog niet. Met mn nieuwe striping tape werd het eigenlijk wel eens tijd dat ik dat probeerde.

Als eerste maakte ik deze gradient met Barry M Peach Melba, Barry M Shocking Pink en Rimmel Rock n Roll. Deze maakte ik over een witte basislaag zodat de kleuren beter uit zouden komen. Ik vind het zelf leuke kleuren bij elkaar zo.

Daarna kwam het plakken van de striping tape. Ik plakte twee stukjes striping tape half over elkaar. Zo werden de stukjes van de gradient die ik net maakte breder. Ik heb de stukjes tape steeds heel hard aangedrukt, anders zou de lak er nog onderdoor kunnen kruipen.

Daaroverheen maakte ik een gradient met Catrice Miss Piggy’s BF, Essie Butler Please en Bourjois Adore-blue. Om de tweede gradient goed te laten dekken heb ik de tweede gradient drie keer moeten aanbrengen. Dus gewoon vaker over dezelfde gradient heen stempelen met je sponsje (en er dus steeds nieuwe lak opdoen). Het is een beetje de truuk om er veel lak op te doen, dat de lak op je nagel kan mengen. Deels stempel je ook steeds een beetje hoger en een beetje lager om het te laten mengen.

Wat ik nog kan aanraden is om tussen de gradients een sneldrogende topcoat aan te brengen. Niet alleen is de basisgradient daardoor mooier, maar kan je foutjes nog corrigeren. Hoe goed ik de striping tape ook aandruk, er is hier en daar wat lak onder gekropen. Dan kan je daarna met een smal kwastje gedoopt in aceton/nagellakremover overtollige lak -niet alleen van je nagelriemen, maar ook van je nailart- weghalen

Als laatste heb ik er nog een glitterlak overheen gedaan. Ik kan het gewoon niet laten. Een gradient blijft in mijn ogen half af zonder glitters. Ik gebruikte hier een van de glitters van Miss Sporty.

More about Lin

Comments

 1. Reply

  Wat ben je toch een genie met dit soort dingen. Ontzettend mooi gedaan!

 2. Reply

  zo gaaf gemaakt ;D echt een kunstwerkje :3

 3. Reply

  Je bent echt heel erg goed Lin! πŸ™‚

 4. Reply

  Ik vind ‘m ontzettend mooi! Leuk ook hoe je dit bedacht hebt πŸ™‚

 5. Reply

  Wauw, wat een werk, maar het resultaat mag er zijn!

 6. Reply

  Wow, wat is dit mooi, wat zal dit een werk zijn geweest, het ziet er super netjes en heel erg mooi uit.

 7. Reply

  Wat ongelooflijk mooi- zelfs mijn man was onder de indruk:)

 8. Reply

  Ziet er heel erg mooi uit!

 9. Reply

  Wauw, echt gaaf zeg! Leuk idee πŸ˜€

 10. Reply

  Heel mooi gedaan! Leuke kleurencombinatie πŸ™‚

 11. Reply

  Wat gaaf! En een toffe kleurencombi zeg!!

 12. Reply

  super gaaf gedaan!

 13. Reply

  Wauw echt heel mooi en ook het idee is leuk!!

 14. Reply

  super leuk gedaan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge